|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 539540541542543 566> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...denes...odnosno pred malku, a i seuste go gledam najubaviot i najgolemiot bozhilak vo zhivotov moj...i bash sum srekna... |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes doznav deka sum polozila..jupiii
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес само сакам да му е подобро на моето малецко
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... denes makimislev, da odmaram...ama nishto od odmorot...mi donesoa rabota... Изменето од moira - 03.Јули.2008 во 17:15 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес напорен ден на раб.........
Денес е Св.Наум |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes stanav vo 03:00 nautro...cel den shetav niz planina i sega sum mrtov umoren....
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Распоредот на силите е ист. Промени на теренот нема.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...denes imam day off... |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes bev na fakultet..imab "unfinished business"...za zal ne ja ni zavrsiv..ali bar se prepotiv ko u finska sauna
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес...исто како вчера... ама морам да стокмам све!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..se uspav......i zadocniv...i -10%..i se iznervirav....i mi se spie...i sve u pm mi ide da oteram....!...ebate belja ..ebate...purjaci!
Изменето од zagor - 03.Јули.2008 во 10:57 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес е Среда 02.Јули 2008 година. Време: жешко со зголемени UV зраци. Лошо по здравјето за сите посебно за хронично болните и оние со срцеви оболувања, бронхиална асма и слично.
ПРЕПОРАКА: Седете во ладовина по можност дома и пијте ладно бело вино со кисела вода. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес е тежок ден...а пред некој ден го видов Макијавели со еден тип у центар
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DENES poradi toa sto ne mozev da pijam kafe so nekoi moi dragi luge,zatoa sto nivnite mob.telefoni mi bea zapisani na SIM karticata od mob.sdto go izgubiv pred 5 dena..a doma pretpladnevo ne ni se sedese,pa resiv da si kupam noviot FHM (casopis za muzi)..otidfov prvo vo Beverli Hills,,NE ZNAM KAKO SE VIKASE MESTOTO..ZA ZAVALIV U EDNA FOTELJA PIEV ladno nes-kafe so site mozni dodatoci i ladna kamen voda..od tamu vo RAMSTORE..zemav dnevni novini..naracav espresso i ladna COCA-COLA(STO DA PRAVAM KOGA NEMAAT FANTA-SHOKATA)...ISPIV TOA..na kraj se rasetav po GTC,a predhodno pominav od kaj brat mi vo kancelarija kaj EU...kupiv,400 gr KRASh COK.BOMB. i eden dzus MULTIVITAMIN OD 2 L za DA GI POCASTAM...ispusiv so po niv nekoja cigara..izlegov okolu 13.30 si kupiv crni WALTER WOLF..naminav kaj mojata omilena knizara "Matica Makedonska",koga vidov kakov izbor imaat ke se izgubev od muka sto ne mozam bar 5-6 da si kupam
..taka da na kraj za da si dojdam na sebe povtorno go razlistuvav "FHM--ot" i piev ladno makijatio i ispiv edna ladna COCA-COLA...I eden ladeN SCHWEPS.....FATIV TAXI KAJ holiday inn I SI DOJDOV DOMA...se istusirav so GRC LADNA VODA (na nikogo ne mu teknalo za ja zamlaci nar malku)...i posle tusot so LADNA VODA SE OBLEKOV..i glasno si pomisliv..eeeeeee vaka u Evropa NEMA..LUGETO nemaat vrema vaka za gubenje,a od druga strana pa si rekov..ma ZAEBI,PA NA KOGO MU treba takva robotizirana "masinerija od luge"..EVROPA-k*rVA-BABYLONSKA /B] ete taka protece mojot denesen "rabotliv" den |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Внеси реплика | страница <1 539540541542543 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |