|
Клуб за гушкање |
Внеси реплика | страница <1 534535536537538 557> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke nastinesh lou gushkajki ladno pivo, vidi nas kolku ni e toplo dur se gushkame |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PIVO???koj spomna pivo...eve i edno od mene...bavarsko.......
nemoj da mislite neso pogresno...ama ja pivoto si go guskam.... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj go pogodi pa i crveno..uf uf uf ..ela da te gushnam
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam znam toa mi e nekako poveke za vecherni aktivnosti, no ako mi se pridruzhish nate ke se napijam i edna chasha cheers a posle toa
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLUE MILA...DA ZNAESH AKKO Vinoto poubavo gushka od Pivoto ......ajde gushkanje
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slushnav deka pivoto teralo na gushkanje i obratno, predlagam da se pochastime site gushkachi po edno i po mnogu mnogu
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ziveat
|
|
Tomas
Сениор Регистриран: 14.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ziveat
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ziveatttt gush gush gush
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oh fala vi Zoki, Nate za poddrshkata i utehata i da ZIVEAT GUSHKACHITE !!!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slardarot miloto ti go prekinale so i-net..aaaa. sega ke tepam nekogoooo
ama i ke ja gushkam blue za uteha...ajde ke se vrati mila zoki milo pa ti pak ne gushkash ovde zborish i gushkash |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm so sorry
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa....na moeto zlato mu gi prekinaa site nachini za komunikacii so svetot (via internet) mi se strupolija tri tona rabota....that kind of stuff, ama bez razlika na se
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ЗОШТО ЧУДЕН, АКО СМЕАМ ДА ПРАШАМ????
|
|
Внеси реплика | страница <1 534535536537538 557> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |