|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 74> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo citat od James od eden drug podforum.....za druga tema.. i vo drug kontekst... No mislam deka i ovde ima znacenje... Ne bi mozel podobro da go kazam... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самиот наслов на темата е констатација, а со тоа не се сложувам баш. Испаѓа дека сите луѓе во секое време се неискрени, ако се раководиме од насловот. А тоа не е така, има луге кои се секогаш искрени без оглњеде на последиците...
Мислам, пологично ми е “Зошто лугето понекогаш не се искрени“, “Зошто некои луге не се искрени“, “Зошто луѓето на форум не се секогаш искрени“, “Зошто не секогаш луѓето се искрени“....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koa sum u nivna blizina... ne mozam ni da zboram...edvaj usta otvaram... kolku da ne ostanam gladen... Изменето од којсумјас - 18.Септември.2008 во 10:50 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da ja prikrijat sopstvenata mizerija.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke te akne maler ako si iskren vo blizina na : Sliva, smokva, musmula i krofna.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи ........некогаш не сме искрени за себе,а некогаш кон некој друг.......па некој не ја прифаќа искреноста и вистината ,тоа си го зема за навреда
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прабаба ми имаше едно просто мото-но многу убаво: покриен газ никој не го плука
Навистина, па и не мора се да се каже-за себе, особено не на форум....
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ISKAZANI
e toa se ne e kazano Изменето од anakin - 17.Септември.2008 во 22:39 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar i e potpisot
koga kje se iskazat - stanuvaat zborovi, a tie podlezat pod 18DDV
se dodeka se misli, nikoj ne im bara poteklo na imot
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za se so kje kazes plakjas danok
ili posledici ili nasmevki danok si e danok |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш, ме натера да размислам...
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum vo pravo smeni go potpisot |
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E tuka e umesnosta..da znaes sto da kazes a sto ne..ako nekoi nesta ne se kazat umeat da napravat nervoza..barem mene...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веројатно си во право....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |