IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 58>
Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 01:07
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 11:24
И кога додека уште во сонот пловам ,
усните твои на моите ке ги сетам.
И кога денес првиот збор што го слушнав
,Добро утро најмил мој,ке  биде.

и токму тогаш ме тераш да се запрашам
има ли граница на тоа најубаво утро што е?

и веројатно нема,
нема, додека си ти со мене најубаво мое.
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 23:45

Cryi mi nedostigase i pak mi nedostiga
me nervira i pak mi e mil...Cry

Изменето од belichka - 13.Февруари.2007 во 23:46
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 23:35

CryCryCry
samo sto izgubiv nekoj
koj mnogu si go sakavCryCryCry
Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 15:00
Za edno cvekence :

StarKAKO NOKTA GO PREGRNUVA SJAJOT NA DENOT SO SVOITE ZVEZDI ....TAKA JAS GO PREGRNUVAM TVOETO SRCE SO BAKNEZI Star 

---29.01.2007. by Kockar Embarrassed
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 00:05
LOGIKATA NEMA NISTO DOPIRNO NI SO SRCETO A USTE POMALKU SO DUSATA.....
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 13:44
Помислата на тебе ме гали како милијарда зраци кои го опсипуваат моето тело жедно чекајки да ми ја разголи душата..
Помислата на твоите очи буди страст за нежен допир од моите очи како ги милуваат страсно твоите..
Допри ме убавино како што никој не го сторил тоа...Допри ме и ослободи ме од прангите на суровоста дека секој ден без тебе е измачување..
Поведиме за рака по широчината на хоризонтот каде е недоглед поради тебе..Дај ми ја светлината оти се изгубив без тебе...

Постојам зашто постоиш..ти тоа многу добро го знаеш..
тргни ми ги солзиве кои лејат по тебе, тргни ми ја тагава која пече без тебе...
Дај ми насмевка, дај ми спокој и мир..
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2007 во 14:33
Originally posted by vinona vinona напиша:

Оставете ме барем во сон да го имам
пуштете ме барем уште малку
да уживам во она што го немам!
Сонувам...

Ubavo, mnogu ubavo.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
devojce^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojce^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 15:30
BRAVO VinonaWink
Кон врв
vinona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vinona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 14:45
Вечерва дедека розата ја милува тревата,
додека тивката нок го сонува денот,
вечерва додека сите во рајот сонуваат,
јас сонувам за твојата рајска прегратка.
Сонувам и за твоите топли бакнежи,
во кои страста, нежноста и љубовта се споиле,
се сеќавам на незаборавните мигови
што трага ке остават во срцата на они што се сакале.
И продолжувам да сонувам,
несвесно бегам од реалноста
низ сонот само една мечта ме води,
фантазија исполнето во нестварноста.
Не, немојте, не будете ме...
Оставете ме барем во сон да го имам
пуштете ме барем уште малку
да уживам во она што го немам!
Сонувам...
Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 11:03
Originally posted by *extra_girl* *extra_girl* напиша:

Ahhh.....Koga nekoj ke se zaljubi u pogresen covek loso mu se pisuva...Veruvam deka tie sto bile zaljubeni i sto go osetile toa znaat kako e...Broken%20Heart

Ako nekogo go sakas radi x-pricini sto ti gi pravi ili gi pravi na drugi ...togas ne e pogresen ....ako pak ti smetaat tie x-pricini kaj nego togas voopsto i ne si go sakala...zatoa ne ti se pisuva loso...lubenjeto e sozdavanje na ubavi nesta napisani so slatki migovi...lubenjeto neznaci pisuvanje losi raboti ...zatoa ako nekogo sakas togas ne e pogresen covek za tebe...moze toj ne te saka tebe...tuka nisto nema gresno ...Star

By the way ...extra ti bese prethodniot tekst...very deep......bravo Clap
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 22:27
Многу убава песна ама не ја разбирам баш многу... премногу срцепарателна за мој вкус...

Најмногу ми се бендиса крајот

...sepak ke dojdam,ke te baknuvam za da oziveam povtorno vo tvoeto srce i ke prodolzam da TE SAKAM...

Кон врв
*extra_girl* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *extra_girl* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 22:14

Ahhh.....Koga nekoj ke se zaljubi u pogresen covek loso mu se pisuva...Veruvam deka tie sto bile zaljubeni i sto go osetile toa znaat kako e...Broken%20Heart

Кон врв
*extra_girl* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *extra_girl* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 22:05

Togas koga mojata ljubov ke ja zaboravi praznata misla od tebe,ke ja priznaam mojata sovladliva pricina da te sakam.Edinstvenoto nesto koe me nosi vo ovie damnesni misli za tvojata stradalnicka dusa e sonceto koe nikogas ne izneveruva...

Sekogas postoi mala,sosema nepromislena sila koja ne progonuva da povlekuvam crti na dozvolenost...
Ako barem ednas go procitase tvoeto srce so mojata nepovratna ljubov,ke ja svatese mojata zagrizenost za postojana psihicka tvorba koja nepociva.
Kako i da se pameti ovoj den koj mnogu gori so svojata mok,ne bi dozvolila da ja izgasi mojata ljubov.
A dodeka jas pocivam do tvoeto carstvo mojata dusa go uziva zadovolstvoto od nasata sredba.
Mojcejki,sepak ke dojdam,ke te baknuvam za da oziveam povtorno vo tvoeto srce i ke prodolzam da  TE SAKAM...

I kako vi se dopadna ova a?Broken%20Heart
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 58>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.