![]() |
|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 63> |
Автор | |
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spageti so sos od meleno meso,pecurki itn...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
a koga ke naprajt toj...da ne viknes, mozda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Rizoto so zelencuk...poubavo od mene samo decko mi go praj
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
krompir,odozgora kromid,odozgora patlidzan,odozgora bataci, odozgora limon...potpeceno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Одговор за Лане -Блага е. И морковите немаат никаков вкус иначе, така да можеш какви сакаш да ги правиш.
Денес шарен ориз со зеленчук и батаци ќе се печат ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
vau...torta od morkovi...soleno e ili blago ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Торта со моркови
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
denes sum sam cel den pa ne bi imal protiv da nekoja stavi cinija povekje na masata
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
e da, i jas sum so sonceva nasmevka koga ne moram do sporet
![]() a vcera epten bese soncevo, a i eftino pominavme, duri i rakiicka me castea (ja nemase vo smetkata) ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
mene mi bese vcera i denes...a mozda i utre
![]() ![]() zavisi od vremeto ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
da?
![]() pa neli utre e spasovden ![]() ama ne onoj vo cetvrtok, tuku onoj petocniot ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
nisto....denes e praznik
|
|
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
филети
Изменето од lotus flower - 09.Јули.2009 во 10:50 |
|
![]() |
|
Денес ќе пржам риба, да усмрдам куќава малку.
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |