|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 519520521522523 525> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FIGHT TO THE LAST TO THE ENEMY IS DEAD
|
|
Точачиња.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jutros krevet moj veci je za broj, ti nisi tu...
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TO SEE IS TO UNDERSTAND-RHAPSODY TIPCIVE NE SE NORMALNIIMET TEKSTOJ.... STA DA TI PRICAM |
|
Точачиња.
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе темата е ЕДЕН СТИХ а не да правите copy - paste цела песна ...ова важи за последните 5-6 постови
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Као на стражи
чувам ноч од будних ја сам само један од синова блудних Правих се речи увек касно сетим одговор знам кад останем сам ЛЕБ И СОЛ |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
laura
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Una palabra Eden zbor ne kazuva nishto Eden pogled ne znachi nishto |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја те, а ти не!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te gledam skoro sekoj den- a velat deka jas sum toj sto bil-tolku naporen i zdodeven- mi velis brkaj rabota- a znaes deka sum nevraboten- pod zavod, mlad nesposoben---------I povtorno istite pogledi-me predizvikuvas-me raduvas- I moite visok kilogrami-Gi zabelezuvas, zaminuvas a sakav da ti kazam deka- SAKAM DA SI MOJA CKEMBE CORBE.....l Ckembe corba- Superhiks
|
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And then she'd say it's OK
I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry And then she'd say it's alright I got home late last night But I'm a supergirl And supergirls just fly |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ptice u bijegu, tisina gradi zidove
Zvoni zbogom, rijeci kazne bozije Te tvoje usne, opojne Jos uvijek sanjam kako su me ljubile |
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na tebe nishto
nishta kako prazni zlatni kje sjaat gerdanite razni i od mene nishto na tebe da nema mozebi samo miris na morska pena Изменето од mikus |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izlezi ke vidish povtorno
Se e magicno i nepravedno Gledas li devojka na neboto Soncevi prameni, povtorno sum sam Vo oci solzi dve Plamen vo srceto Pred tebe e zivotot Ova e, ova e, ova e cudesen, cudesen svet! |
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otkako zamina ti rana na srce mi ostavi...... |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сношти сакав да ти дојдам, Сношти сакав да ти дојдам, На таа слатка вечера На тоа вино црвено А бре будало! |
|
Внеси реплика | страница <1 519520521522523 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |