|
Гради или задник? |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 57> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само така мајсторче
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок, одам јас тогаш да вежбам!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мислев на тоа мајсторче на такви ептен смкнати во гаките мислев на слабо газенце и каде остатокот од пантолончињата наместо да пука од убаини јадно така подвисува
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа се смотани рапери, кои виделе црнците како ги носат, а овие пак,
црнците, мораат така да ги носат, оти по затворите не им даваат каиши
да носат, НАВИКА.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но како сто вели Нате да не се со смкнати панталони |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нормално маја фатиш убаво а не кога ќе ги видам смкнати во тоа панталончињата ми се крши филмот одма |
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега и ти. Како тоа мажиња, тоа демек деминутив. Срамота! Речи мажишта, мајка му стара.
|
|
Јас сум мајстор!
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате и јас сака мажиња со убави газиња
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЈ И ЈА САКАМ ТАКВА СЛИКА
МИА МИАААААААААААА |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу сакам мажиња со тртлести газиња цврсти нормално и многу сакам убаво тепихче на гради...ммммммм
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може, може, што ја прашуваш маја? Кажувај!
|
|
Јас сум мајстор!
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајаааааааааа Може да си кажам што сакам кај мажињата јас најмногу?
|
|
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ги попаЛИ СИТЕ СО СЛИКИВЕ
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам каде се хостираат, прашањето беше, каде се сликани?
|
|
Јас сум мајстор!
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 57> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |