![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 512513514515516 533> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od kaj znaese ma canto?ama kazi mi so da pram so inaetcija coek, sakal da igrat sah be...aman i sekogas zaradi nego se razminvime od utre a vlezam na forum nesto za spienje nemu i da zaborajt na to sahot vo yahoo, poso ke si imame problemi ti pisav dve LP |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
of biobilot go zaborajv bre majkata skleroza...so da pram od vecerva pokraj cefaleksin i paracetamol i biobil ke si zemam |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
zdravoooooo kaj i da odam, so i da pram strumfce obavezno e na forum |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
чао штрумфета,јас останувам и ќе чекам некој здраво да микаже!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
ќе му простиме самиот си кажа дека нема гига бајти неко мега бајти па....
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
здраво здраво здраво, пак со каснење али нема везе, скратете ми од двневнца, али јас морам да си подзакаснам малце
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
оваа нова година како ниедна до сега!дочекот ми беше единствен и веќе неповторлив!
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
zdravo be decki , so prajte , kako si pominavte za nova godina
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
aman be strumfce samo se brkame, samo so se ukluciv se iskluci... ko ke nejkit, so da prajs |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Veda eve jas ke ti kazam SREKNA NOVA GODINA i se najubavo vo nea. Inaku jas im cestitav na site zosto ako pocnam da gi pisuvam iminjata na site ke zaglavam so saati na komjuter. Ako nekoj ne go spomnal tvoeto ime ne znaci deka ne ti posakale serakna nova godina. |
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
jas sum nadvor od site slucuvanja i muabeti i samo bi mu bila blagodarna na sekoj onoj koj sto ke mi kaze srekna nova godina zosto nikoj i ne se seti. Iskreno sum srekna sto povtorno sum vratena na forumov i taka posle baaagi podolgo vreme zdravo i cao od veda
|
|
![]() |
|
CAOOOOOOOOOOOOOOO AMAN SITE SI ODET BE DECA, BE ZS VAKA NE OSTAVATE SAMI MENE I BOBICAR? POZDRAFIIII |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
sanja 22 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
JAS SUM TUKA ZA DRUSTVO AMA SAMO USTE MALKU I POSLE TE NAPUSTAM IMAM MNOGU RABOTA
![]() |
|
![]() |
|
MISLAM DEKA NEMAT POTREBA DA IDAM NA AUDICIJA VAKA ME ISPITA OD KOREN |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 512513514515516 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |