![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 563> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi go castela tiramisu kaj sto go praat najdobro vo gradov i ke mu ja pratam facata zasto znam ke mu se svigja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Edna Skara so Pivo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Би ја гушнал.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ништо
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
би му ја возвратила гушката
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
ednostavno bi ja.....gusnal
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
би му ја повторила понудата за 5-6 вида на кафе
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
bi i rekol deka ima kandidat za tie 5 6 vida kafe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
bi ja prasal ...a sto pie?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
najmilo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
bi mu rekla nepijam kafe
![]() |
|
![]() |
|
bi i kazal kafe...moze
![]() |
|
|
|
![]() |
|
najmilo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
bi mu kazala -shteta
![]() |
|
![]() |
|
bi i kazal...ne jadam sladoled a i ladno e
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
na sladoled sakas?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |