|
Гради или задник? |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 57> |
Автор | ||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе си знам јас како треба и што се бара на пазарот!!! Си одгледувам малку по малку, колку да не ми биде срам кога ќе се соблечам пред некоја девојка!!! А сум приметил дека повеќе сакаат да си галат јамболиички отколку тасма да бидат машките!!! Сум ги провалил
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете сега...не се лоши мачките што имаат јамболиичка на градите,ептен голо а да не се развиени па ич не го личи.... |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па во тоа е и дражта.... |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јамболиивче на градиве!!!! Колку да се каже дека сум машко!!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што тоа имаш? |
||
|
||
Anchi
Група Регистриран: 21.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
duhce..a sto uste drugo depiliras |
||
Sto ne boli..toa ne e zivot, sto ne proagja..toa ne e sreca !!!
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е толку ли е лошо да си имаш тепих на гради???? Па тоа до некаде ти е доказ дека си машко!!! Што знам!!! Јас го имам и не се срамам од него!!! А иначе, секако дека најдобра комбинација е ЕКСТРА ГРАДИ СО ЕКСТРА ЗАДНИК!!!!
|
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leleeeee ne sakam da imam tepih na gradi, bljak... Zatoa si gi depiliram sekoj mesec a za gradi ili zadnik, abre ne mozam prosto da se odlucam, a moze i dvete neli???
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bash toa go iam |
||
http://www.myspace.com/boldrik
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе не дека немам видено, ама ова беше нешто спешал!!! Има стварно има ептен згодни цури у Скопјево, ама ова ми сврте ум наопку, за цели 720х4 степени!!!! Мислам дека такво нешто не се гледа секој ден!!!!
|
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
братче ти значи уопште не си отворил очи!па денешниве девојки толку посветуваат на својот изглед што ако не секоја 2ра тогаш секоја3та е за петка1 |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само еднаш имаш видено во цело Скопје
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убави и цврсти гради во комбинација со цврст подигнат добро заоблен задник е тоа е веќе нешто!!! Во Скопјево наше само еднаш имам видено нешто такво, каде градите беа 5 минути понапред, а задникот касни 5 минути!!! Ама сето ова во убаво пакување!!!! ХММММММММММММММММ Интересно нели!!!!
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 57> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |