|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 495051 |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ajde pogodi...jas i...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj go zaokruzil BRANO????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mislam deka e nesporedlivo...Nikola Gruevski e premier... a Branko Crvenkovski e angliska kralica... NG mora da raboti... mora da kontrolira... mora da se dokaze... za nego glasaa mnozinstvo od narodot... i mora da ja opravda taa doverba... BC... ne mora zatoa shto nema shto da raboti... a i neznam dali znae... mestoto mu se pogodi... zashtiten e sega... a ke bide zashtiten i posle napushtanjeto na funkcijata... nema da se vrati na mestoto lider na SDSM...zatoa shto toa e partija vo odumiranje... ke si ostane pocesen graganin... ke si gi uziva benificiite koi mu gi dava segashnata funkcija... vprocem covekot za toa i se boreshe...za licni privilegii...za licen status...
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,
koj pa gi onaduva, i dvajcata! |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odma so bager
so pobrzo to podobro da ne se popismani eeeeeeeeeeeeeeeeej |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од мене има Лопата за полесен погреб!!!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
branko moze samo kuki da go dobie..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a branko so ima tvoe?????
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum partiski opredelen ama gruevski go ima mojot glas..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gvujo gvujo gvujoooooooooo
moit i kje pobedit a? |
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајдеее бидете актуелни...кажете за кого сте? |
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да го слушнам вашето мислење...
|
|
Внеси реплика | страница <1 495051 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |