|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 70> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АБЕ, КАКОВ ЦИРКУС. ПУБЛИКАТА ЗАДОВОЛНА ИЗЛЕГУВА ОД ШАТОРИТЕ ПОСЛЕ ЦИРКУСКАТА ПРЕТСТАВА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Trine
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izbor na pesna za Evrovizija e nasekade cirkus,ne samo vo Makedonija,a samata Evrovizija e MEGACIRKUS.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka pobednikot mozese da se predvidi lesno uste na pocetokot,a so ogled na konk*rencijata,pesnata e OK Bidejki bev tamu,mozam da kazam deka ozvucuvanjeto bese super,i sekako dozivuvanjeto e mnogu poubavo otkolku na TV,a MRT kako i sekogas imaat losh prenos.Samo zgresiv sto ne dojdov malce pokasno,za da ja preskoknam pesnata na Gish,zasto mislam deka seto toa urlanje,mozese da mi ostavi stetni posledici za sluhot.
Mene licno mnogu mi se dopadna pesnata na Vlatko od Moral (iako povekjeto ne go delat moeto mislenje ) |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е страшно, било и полошо
А најОДВРАТНИ песни ми беа оние на Ноне и Ламбе! Изменето од tofu - 24.Февруари.2008 во 12:31 |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другарче, еве ти мала помош со француски...наместо deja heard - deja entendu и наместо deja seen - deja vu |
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neznam so da iskomentiram posebno ....
Neka im e so sreka inache izborot beshe katastrofa iskreno jas li4no nemav favorit .
pozz do site
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemav sansi da go vidam cel contes... no toa sto vidov na internet: KATASTROFA... vaka li ke ja predstavuvame Makedonija niz evropa? Pa ova e stramota... nekoj rece deka 4 mesto vredi... ako ova vredi cetrvro togas ne ne sakam ni da pomislam kako ke zvuci pobednikot... a ako e 4 mesto od pozadi... hmmm togas se e drugo ... no sala nastrana...istro taka nekoj rece po izgled se katastrofa... ne e samo izgledot... eve primer Finska koga pobedi... sto bea toa cudovista... ili Srbija... i toa ne e lepotica... no glas ima!!!!!
No toa ti e... neznam glasanjeto tako se vodese ovaa godina... Ako e so zirii... togas se znae... tato i mama platija... a ako se gradzanite tie koja e proglasija za najdobra pesna... togas neznam, stvarno nemam zborovi... dali do tolku los vkus imam jas ili se plas samo za da e glasnao.... patem... sepak na Makedonija i posakuvam mnogu sreka za na Evrovizijata!!! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено циркузот, наречен Македонска Евровизија, кој што се одржува во нашава мала и напатена земја, веќе не ми е интересен. Не го следам, затоа што сценариото ми е добро познато, песните ми се deja heard, мештаљките deja seen... Не се нуди ништо ново. Не го гледав изборот и не ми криво. Знам дека победиле Тамара & Co.,ја слушнав сеа песната на нет и еден обичен просек, ништо посебно.
На еден Макфест кога пееја со Врчко, имаа боља песна. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За ова чудо не вреди да се троши енергија. Сите песни беа тешка мизерија, а за натпреварувачите (со чесни исклучоци) немам збор. Единствено нешто што ми изгледаше нормално беше дечкото што го "зема" последното место, па тоа најмногу ми кажува се. Инаку, мора да ја искористам приликава да дадам посебен коментар за Гиш, за кого инаку имам отворено посебна тема на овој наш форум! Значи покрај тоа што изгледа како плашило, замрзнато во времето, без грам оригиналност (нешто најмалку што ценам е да си нечија копија), неговите "гласовни можности" се у ствари завијање и издеравање како на поле или планина. А моето мислење за победниците во целост го делам со мислењето на почитуваниот колега Neonic од погоре! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БАРЕМ ТАКА НИ РЕКОА, ДЕКА ТОА СЕ ГЛАСОВИТЕ НА НАРОДОТ |
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА НАРОДОТ ЈА ПРЕЗЕДЕ
И СИ ГЛАСАШЕ ПО СВОЕМУ... |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno e deka pobednickata pesna e kombinacija od politika i dupeuvlekuvanje i za da odgovara na okolnostite isfrlen e kvalitetot...segde oligarsi mamu im ...mnogu e tesko koga tie oligarsi sto mestat koj ke pobedi se neiziveani seljaci...mislam deka e vreme narodot da ja prevzeme pravdata vo svoi race...
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Организационо манифестацијата беше на најниско можно ниво, но тоа не ме зачудува кога е МТВ во прашање.
Апсолутен фаворит ми беше - ЈОВА РАДЕВСКА девојката која покажа како се пее и како се однесува на сцена. Прекрасна мелодија, а таа со нејзиниот милозвучен глас ми ја разнежни душата. Останатите беа катастрофални комерцијални рефренчиња. Како по обичај, не победува најдобрата песна, а во случајов таа остана на последното место. |
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |