|
НОВИ КАМЕРИ |
Внеси реплика | страница <1 495051 |
Автор | |
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam Sturo e so informacii....
nema golemina na senzor... nitu podetalno za objektivot... I jas istoto se prasuvav za kvalitetot na ona plastikana, ama da se nadevame deka se kje bide pristono... Valjda ne za djabe go imaat krsteno BIG JOB P.S. Teshko kje moze pod voda da se butne cudovo...Mislam deka samo e zastita od dozd...Primeti gi dupcinjata za zvuk do gibot... Изменето од moz pos - 20.Јуни.2007 во 22:32 |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deluva poveke futuristichki otkolku grubo. Da vidime kakvi rezultati ke dade vo praksa i kakva ke bide cenata. Za sega edna rabota mi pagja vo ochi, a toa e onoa staklo (plastika?) pred objektivot koj mora da e tamu za da garantira hermetichnost pro podvodni slikanja. Ne znam kolku ke deluva na sevkupniot kvalitet na slikata... a bezdrugo ke mora postojano da mu se obrnuva vnimanie pred sekoe slikanje, oti znaes kako e, so drzhenje na kamerata vo race i matkanje niz prsti mozham da zamislam kako lesno ke se nafakjaat fleki sto mora postojano da se chistat.
Inaku mi se dopagja sirokoagolniot raspon na zumot, golemiot skrin i senzorot od 6MP koj ke ovozmozhi pogolemi pikseli, a so toa i podobra osetlivost so pomal shum. |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ima i crvenata linija da nalikuva na L objektiv :)))
Изменето од moz pos - 20.Јуни.2007 во 20:05 |
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene vaka treba da bidat izraboteni site aparati :))
povekje info za noviot model na fuji http://www.dpreview.com/news/0706/07062001fujibigjob.asp |
|
Внеси реплика | страница <1 495051 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |