IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - НОВИ КАМЕРИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НОВИ КАМЕРИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 495051
Автор
Порака Обратен редослед
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Статус: Офлајн
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 22:24
Znam Sturo e so informacii....

nema golemina na senzor... nitu podetalno za objektivot...
I jas istoto se prasuvav za kvalitetot na ona plastikana, ama da se nadevame deka se kje bide pristono...

Valjda ne za djabe go imaat krsteno BIG JOB

P.S. Teshko kje moze pod voda da se butne cudovo...Mislam deka samo e zastita od dozd...Primeti gi dupcinjata za zvuk do gibot...

Изменето од moz pos - 20.Јуни.2007 во 22:32
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 20:46
Deluva poveke futuristichki otkolku grubo. Da vidime kakvi rezultati ke dade vo praksa i kakva ke bide cenata. Za sega edna rabota mi pagja vo ochi, a toa e onoa staklo (plastika?) pred objektivot koj mora da e tamu za da garantira hermetichnost pro podvodni slikanja. Ne znam kolku ke deluva na sevkupniot kvalitet na slikata... a bezdrugo ke mora postojano da mu se obrnuva vnimanie pred sekoe slikanje, oti znaes kako e, so drzhenje na kamerata vo race i matkanje niz prsti mozham da zamislam kako lesno ke se nafakjaat fleki sto mora postojano da se chistat.

Inaku mi se dopagja sirokoagolniot raspon na zumot, golemiot skrin i senzorot od 6MP koj ke ovozmozhi pogolemi pikseli, a so toa i podobra osetlivost so pomal shum.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 20:05
Ja ima i crvenata linija da nalikuva na L objektiv :)))

Изменето од moz pos - 20.Јуни.2007 во 20:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 20:03
Spored mene vaka treba da bidat izraboteni site aparati :))
povekje info za noviot model na fuji
http://www.dpreview.com/news/0706/07062001fujibigjob.asp

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 495051
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.