IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 54>
Автор
Порака Обратен редослед
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 21:55
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Kolku se razbiram od spanska muzika i kako ima spomnati cicko Frojd, ne znaci deka site nesrekni luge se losi, no znaci deka site losi se nesrekni.

Апсолутно дека сите лоши луѓе се несреќни, тука нема дилема
ама јас велам несреќните луѓе се лоши! НЕ апсолутно, и НЕ обавезно, ама многу, многу често

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 21:52
Originally posted by OrkaWhale OrkaWhale напиша:

НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
Може само лоша игра не зборови,не верувам дека некој и може така да ја дефинира релацијата НЕСРЕЌА и ЛОШ ЧОВЕК.
Не секој ја одбрал несреќата,но секој носи некаква а тоа не го прави и лош.И премногу примери има еве само еден ќе ставам дали луѓето со оштетен вид се лоши само оти не сами ја одбрале несреќата што ја носат.Познавам многу и освен храброст со која ја носат таа несреќа неизмерна искреност...сакам да речам лошо во нив нема.
А колку и познавање имам во Библијата на несреќните и страдните ветена им е милоста Божја,за лошите и не се сеќавам.

Китче, убав постголемо%20гушкање
но,
јас не мислам дека слепите луѓе се обавезно и несреќни.изненадување
Мајкл Џексон го сметам за понесреќен од Саша Матич

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 21:08
Kolku se razbiram od spanska muzika i kako ima spomnati cicko Frojd, ne znaci deka site nesrekni luge se losi, no znaci deka site losi se nesrekni.
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 17:23
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
Може само лоша игра не зборови,не верувам дека некој и може така да ја дефинира релацијата НЕСРЕЌА и ЛОШ ЧОВЕК.
Не секој ја одбрал несреќата,но секој носи некаква а тоа не го прави и лош.И премногу примери има еве само еден ќе ставам дали луѓето со оштетен вид се лоши само оти не сами ја одбрале несреќата што ја носат.Познавам многу и освен храброст со која ја носат таа несреќа неизмерна искреност...сакам да речам лошо во нив нема.
А колку и познавање имам во Библијата на несреќните и страдните ветена им е милоста Божја,за лошите и не се сеќавам.
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 16:25
ZNACI OVIE PRATENICIVE I MINISTRI NASI NA VREMETO BILE SIROMASNI MACNI, STRADALNICI I LOSI, AMA SEGA SE NA POZICII, SREKNI SE, I SE MNOGU DOBRI?????

SE SOGLASUVAM DEKA NESTO GI PRAVI NEKOI LUGE LOSI, AMA TOA NE BI GO NAREKLA MAKA OD RABOTA, TUKU SUDBINA STO NE MOZE DA SE PROMENI.
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 16:15
Originally posted by fiks fiks напиша:

Секој човек среќен или несреќен си има свои демони.
Но не секој од нив дозволува тие демони што му ја гризат душата да ги манифестира со тоа што ќе биде лош кон другите.

Така е големо%20гушкање

Изменето од Lithium - 05.Февруари.2010 во 21:14
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 15:01
Nesrekjnite lugje se losi sprema sebe.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:43
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

ima golema razlika od nesrekni luge i losi luge!
nesrekni se onie sto samo mislat deka se nesrekni
a losi se onie koi svesno ili nesvesno pravat losi dela

ili kako so veli bance nas losite luge se nesvesni luge
taka da temava koga bi bila mislata na bance poveke ima prostor za diskusija

losite luge se nesvesni luge
- апсолутно се согласувам, Зезната е секогаш интересна за размислување.
меѓутоа, тоа е друга тема
ти ги нарекуваш несвесни, јас неразбудени, тоа е тоа.
ама сепак, тоа е друга тема
јас велам, кога е некој неразбуден, а повеќето се,
несреќниот ќе стане лош побрзо од среќниот.

nema nesrekni luge,  tuku ima luge koi mislat deka se nesrekni,onie koi znaat da ja pronajdat ubavinata na nestata i se zadovolni so ona malku so go imaat tie ne se nesrekni ,a losotilokot proizleguva od ljubomorata i zavidlivosta.

onie koi znaat da ja pronajdat ubavinata na nestata i se zadovolni so ona malku so go imaat tie ne se nesrekni  - ТИЕ НЕ СЕ НИ ЛОШИ!!! ТИЕ СЕ СРЕЌНИ, РАЗБУДЕНИ, ЗАДОВОЛНИ, ИСПОЛНЕТИ И ДОБРИ!!!! ДОБРИ!!! ТИЕ ЛУЃЕ НИКАКО НЕМОЖАТ ДА БИДАТ ЛОШИ!!! ЗНАЕШ КАКО НИКАКО??? КАКО МАТЕМАТИЧКИ ЗАКОН НИКАКО!!!

ajde uste ovaголема%20насмевка
da,tie se razbudeni
no nemora da znaci i deka nemozat da bidat losi,sekoj e los onolku kolku sto saka
(dokolku se uste se pod kontrola na samite sebeнамигнување)

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:39

јас верувам во DNK формула
и во домашно воспитување
и во влијание на околината
(ппссстт...во господ не верувамплазење и во правосмукалки не верувам, само во метли турбо дизел) Уозбили се мала!!!хи,%20хи...

Значи, муабетот ми беше, верувам дека несреќата е значајна и честа причина која како пластелин го обликува и го изобличува човечкиот карактер, давајќи му неубава форма

ne site nesta sekoj gi dozivuva na ist nacin,taka da edna "situacija" za nekoj moze da bide traumaticna a za drug dobar vic...
no kako i da e kako sto kazaa predhodno sekoj so svoite  misli i stavovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:35

nema nesrekni luge,  tuku ima luge koi mislat deka se nesrekni,onie koi znaat da ja pronajdat ubavinata na nestata i se zadovolni so ona malku so go imaat tie ne se nesrekni ,a losotilokot proizleguva od ljubomorata i zavidlivosta.

onie koi znaat da ja pronajdat ubavinata na nestata i se zadovolni so ona malku so go imaat tie ne se nesrekni  - ТИЕ НЕ СЕ НИ ЛОШИ!!! ТИЕ СЕ СРЕЌНИ, РАЗБУДЕНИ, ЗАДОВОЛНИ, ИСПОЛНЕТИ И ДОБРИ!!!! ДОБРИ!!! ТИЕ ЛУЃЕ НИКАКО НЕМОЖАТ ДА БИДАТ ЛОШИ!!! ЗНАЕШ КАКО НИКАКО??? КАКО МАТЕМАТИЧКИ ЗАКОН НИКАКО!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:32
јас верувам во DNK формула
и во домашно воспитување
и во влијание на околината
(ппссстт...во господ не верувамплазење и во правосмукалки не верувам, само во метли турбо дизел) Уозбили се мала!!!хи,%20хи...

Значи, муабетот ми беше, верувам дека несреќата е значајна и честа причина која како пластелин го обликува и го изобличува човечкиот карактер, давајќи му неубава форма

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:20

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:11
не%20знам ............... nitu sonuvav deka sum tolku nesrekjen голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:09

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.