|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 70> |
Автор | |||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Освен тоа не ми е јасно, па ова Евровизијава траеше подолго и од Бубамара! А Хари кога запеа така убав сон ме фати, едвај се разбудив да видам кој победил. И не ми е јасно што мајка бараа манекенките таму? Мислам еј, од 8,30 до 00,00, до кога ќе трчаат маратони??? Инаку според мене најубава песна беше дефинитивно онаа на Лондончанката.
BTW Хрватите одбраа очајна песна, а нашата искрен да бидам ми се свиѓа. Изменето од tofu - 25.Февруари.2008 во 16:48 |
|||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ЧЕ ДА И ПУКНЕ..БЛУЗИЧЕЕЕЕ!!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЌЕ И ИСПОПУКААТ КОПЧИЊАТА НА КОШУЛАТА АКО ЗЕМЕ ПОВЕЌЕ ВОЗДУХ
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja slusnav pesnata sto ke ja prestavuva na eurovizijata mkd
mislam pesnata vo red no peacite se za nikade tamara treba malce posilno da se razdere |
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jove Radevska edinstveno imase pesna i nastap sto vredese.
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sho ti se vika obedineti albanci!
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прво беше глупаво што во ниту еден кафиќ не даваа Евровизија, па имаше многумина што воопшто не гласаа. Инаку имаше песни што мене ми се допаднаа, барем од рефрените колку што можев да пресудам, најверојатно затоа што не очекував подобро. Сепак јас сум многу радосна што ако не друго нема да оди Гиш, зошто воопшто не ми се допадна неговата песна. Јове Радевска ми се допадна, Нокаут и Паркети (ако не друго интересни ќе беа). И песната од Тамара е во ред, се надевам само дека ќе ја средат.
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ovdeka kaj sto sum (España) za izborot na Evrovizija se prijavuvaat PROSTITUTKI izlezeni od ludnica, pa ne e nisto cudno sto evrovizija e takva kakva sto e - ima sé samo pesna asolna NE!!!
Jas nasata od Mk ne ja slusnam a i ne moram, pa da si go ostetam usnoto tapanche.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....ИМЕТО ,ТАКА И ТАКА ЌЕ ГО СМЕНИМЕ...А ПОБЕДА НА ЕВРОВИЗИЈА... НЕМА ДА ИМАМЕ.!!!КОГА ЌЕ ВОДИШ....КАКВИ СМЕ,ЗА НИКАДЕ СМЕ!!! |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znam zasto,ama ovaa godina niedna pesna ne mi dopadna..Se trudele da napraaat neso porazlicno ama pak si ostanaa na isto..koreografii od baletski grupi,modna revija na sred fesival(bez komentar)!! i kao gostin Hari Mata Hari,podosaden ne mozea da donesat,site edvaj cekaa da zavrsi..A peacite tolku si go sfakaat serozno toa deka treba da bidat razlicni,pa namesto toa se praat cirkuzanti..so kic obleki,sminki i frizuri..sekad gresime se prasuvam do koga vaka??Bar eden nema li pameten da se najde u Makedonijava nasa..za pobednicite ne mi se sfigja bas pesnata,ama toa e..
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lele izglea uste ne im padanala na pamet taa idea A kolku sme zagreani za pobeda moze i imeto ke go dademe |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ГЛЕДАШ ДЕКА НИ НУДАТ БРДА И ДОЛИНИ САМО АКО ГО СМЕНИМЕ ИМЕТО. ВЕРУВАМ ДЕКА И ПОБЕДА НА ЕВРОСОНГОТ ЌЕ НИ ПОНУДАТ ЗА ТАА ЦЕНА. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Trine
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ova ti e dobra! |
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na Evrovizija ne se bira kvalitetna i ubava pesna,tuku postojat sosema drugi kriteriumi(politicki)spored koi nie kako zemja nemame nikakvi sansi,taka sto jas ne znam zasto uste se zamarame so tie gluposti
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4849505152 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |