|
Свингери |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
охохох па се разбира не... а каде би еволуирале со умојте сем во тој правец... се разбира дека дечко ти немат да те остајт пошо и тој е ко тебе ограничен... а уствари е би... значит сакат некој да го местит а не сакат девојката да му ја ебит некој пред него... е то е балканското...
Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:24 |
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Suk*r nekoj so zdrav razum na forumov od drugiov pol.
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не не види и реденак денес за некој е сосема нормално значи да се разбереме прерверзно веке нема
па затоа имаш иу свинг, и лез , и мазо и анимал,,,, се е сосема нормално само финтава е кој колку и како е сперен за тоа тука и темава не е за дали е ок или не него кој и колку мисли дека е веке тоа кај нас |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
backo , kolku luge tolku tabieti ,ama da gledam ja nekoj kaj so ja ebe zena mi , ne znam dali ke me zapali toa ili da gi zaplam niv dvajcata , ama so benzin
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti mislis deka mi treba doverba za deckomi mi da me zamrazi i da me etikira roshla , posto bas to se luge za mene so tolku nizok moral...
I ne mesaj modenost i trend so ljubov ziti site kozi vo velmej !
Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:22 |
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj be srednovekovni mislenja toa e taka sto se prais pa tipameten , sekoj so svoj stav
btw: fintava e slobodnosta vo seksot Изменето од SeXY - 22.Октомври.2007 во 14:16 |
||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оф оф оф... , лошо е шо сите то го сакате ама да му го предложите то него... немат да го видите 2 недели...
Е после 2 недели ке ви се подотворат очите малку ама синилото ке е тука...
А се знае дека сакате да ве работи некој пред очите на маж ви само треба храброст и доверба...да предложите...
И не пласирајте средновековни мислења//// Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:21 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iiiiiiiiiii'm swingining in the rain....... |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе се свакаат различно секој на разни ствари се пали сега ееее се е толку нормално и либерете затоа кажав кога перверзијата е релативитет се се изместува
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сите тие работи се релативни,и за секого претставуваат различни работи!т.е. различно се сваќаат Изменето од Синдарела - 22.Октомври.2007 во 13:59 |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахх ти па мислиш да се свингеришаш или дека не си у женети уше па не ни размислуеш а ?? |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi gi SEXYte clenki
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас кажав и кога перверзијата ке стане релативитет се се поместува а вредностите на чистото , духовното се губи а вредностите пагаат токму на највредното и недостижното -ЧИСТАТА ЉУБОВ!!!! |
||
MissSexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Milo mie nie seksite sto se razbirame
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |