|
Дали сте патувале во некој град во Мк? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум патувала во неколку града, ама неостварена желба ми е во Делчево да одам.
|
|
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Recisi vo site...
Godinava bev do Radovish i mnogu mi se dopadna, Ohrid si go znam kako Skopje, kako Struga nema druga, od Bitola si nosam ubavi spomeni, Krushevo me magepsa, Kriva Palanka-prekrasno, vo Gevgelija bev ko pomala i se sekavam deka bevme vo eden mnogu ubav restoran i se iznajadov, komsikata od Strumica me proseta vo Koleshino, Veles- ah,tamu se zapoznav so licnosti koi denes zazemaat znacajno mesto vo mojot um!...i dr. |
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da normalno,Ohrid,Struga,Kumanovo,Bitola...
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum bil vo site pogolemi gradovi vo MAK pa da kazem kako struga nema nigde
i ako ne sam od tamu no mislam tamu e odlicno mesto i luge i ste
|
|
Iron Lion Zion
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дека сум од Ѓорче па вака почнувам, сум бил во Скопје, Куманово, Тетово, Гостивар, Охрид, Струга, Битола, Прилеп, Ресен, Штип, Струмица, Велес, Крива Паланка, а на кратко, од по еден саат се имам задржано во Дебар, Македонски Брод, Радовиш, Демир Капија, Кавадарци. Интересни ми се селата за посетување, па имам некој план ова лето да посетам што е можно повеќе села, во Пелагонија, Азот, Мариово, Поречје од една страна и Жеглиово и Славиште од друга страна. Студирам археологија, па си шеткарам така, треба да ја правам дпломската преку лето и некои семинарски.
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum patuvala u povise gradovi ali niso ne mi se dopadnalo
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ja poveke sum bila u zapadna Makedonija..u istocna edino u Strumica i Sveti Nikole iam otideno..
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum bila vo poveke gradovi vo zapadna Makedonija no istocniot del mi e nepoznat.Planiram letovo da prosetam natamu.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo site mesta na MAkedonija, nezavisno dali se gradovi ili sela, ili turistichki mesta.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА..ВО СКОПЈЕ,МИНАТАТА НЕДЕЛА!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум била речиси сегде.
|
|
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stip,prilep,strumica,veles,bogdanci,gevgelija,skopje,dojran,vinicai ako sum zaboravila nekoj ke dopisam
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sto. ke pravis vo gradovite???prirodata si e posebna ubavina
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |