|
Како да ја направите среќна својата жена |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | ||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не да не сакаме да ги видиме, ама СТВАРНО не ги приметуваме. Жената никогаш не кажува отворено со факти ТОА, ТОА ТОА И ТОА ми пречи, туку само си замислува дека ,,еден убав и сончев ден,, партнерот ќе сфати што и сметало, и дека ќе се измени. Значи, со мажите треба ОТВОРЕНО И ДИРЕКТНО да се зборува, бидејќи ние мажите сме малце ,,поедноставни,, (да не кажам поглупи) од жените. Поздрав
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se pravat fraeri za toa..tesko im e da kazat te sakam...da bidat malku nezni...da ti obrnat poveke vnimanie..seto toa zaradi egoto...Zalno e sto nekoi mislat deka zenite samo so rasfrlanje pari i kupuvanje pokloni ke gi usrekat... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се зависи од жената, сите не се исти затоа и реков треба сам да открие што би ја усреќило...најчесто се ситници кои нас многу ни значат, но понекогаш проблемот е што тие не ги приметуваат тие ситници или не сакаат да ги видат |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da.....BAS toa malku sekogas ni nedostiga |
||
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има една српска поговорка: То што мало фали, девојци срећу квари...
|
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е потребно никаква посебна формула... се’ што и’ е потребно на една жена се неколку навидум ситни нешта кои многу значат...љубов,внимание,почит |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu lesno moze da ja napravi srekna..tolku malku i fali na zenata da bide srekna pokraj mazot do nea....
|
||
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секој маж треба да ја изнајде формулата како да ја направи среќна својата жена...ако добро си ја познава жената нема многу да се измачи и ќе дојде брзо до вистинската формула... |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakaj ja i pocituvaj ja. Ke vidis kako ke ti vrati
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Napravi ja bogata vdovica.... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да доjдеме до како да...прво треба да има сакам ли да...
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Laki ima magichno stapche? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На враќање од работа размислувам кои се домашни обврски ме чекаат кога ќе си дојдам дома. И види изненадување, на врата ме пречекува сопругот кој го средил хаосот од претходниот ден. Си мислам во себе - А да не ми е роденден денес Ма неее, до роденденот има уште 9 месеци. Хммм, изгледа ќе ми признае дека се смувал со колешката од работа Но не е ни тоа, последните месеци не отишол ниту на едно "деловно патување". Таман тргнав накај кујната да спремам нешто за јадење кога гледам на масата нарачани две пици, а во фрижидерот изладено вино. Добро, му велам, мора да има некаков повод кога ме дочекуваш вака дома. Да има ми вели тој, тоа ти е фала за она што ќе го направиш за мене во креветот
Мал инпут и креативност од моја страна за тоа што би ја направило жената среќна. |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |