|
Пријателство |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pravi prijateli se retki, no se vekoviti. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зошто сите сте се откажале од пријателство ??? јас се уште верувам дека има искрено пријателство..... и очекувам како што јас ги сакам и ги почитувам моите пријатели и тие мене да ми возвратат со исто...... и секогаш сум тука за нив.........
|
|||
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МНОГУ МИ Е ЖАЛ ШТО СТЕ СИТЕ ТОЛКУ РАЗОЧАРАНИ И ШТО НЕ ВЕРУВАТЕ ВО ПОСТОЕЊЕТО НА ПРИЈАТЕЛСТВОТО -ЗАТОА ШТО ЈАС СУМ 100% СИГУРНА ДЕКА ПОСТОИ , САМО ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАЈДЕ И ДА СЕ ЗНАЕ ДА СЕ РАЗЛИКУВА ОД ОНИЕ ОСТАНАТИ КАТЕГОРИИ . ИМАМ МНОГУ ПРИЈАТЕЛИ , А И МНОГУ МЕ ИМААТ МЕНЕ КАКО ПРИЈАТЕЛ ТАКА ДА ........ |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Definicija za prijatelstvo : Merak so prepreka
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зборот пријателство предлагам да се замени со зборот ,,користољубие,,... |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не. Се се сведува само на интереси. |
|||
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za da dobies prijatel treba da ponudis prijatelstvo, ama bidejki ti vo toa ne verubas, taka da nemas i sto da ponudis, za zal |
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od neprijatelite najdobro i najbrzo se uci, drugiot del nema potreba da se spomne. a sepak ako nema loso nema ni dobroto da postoi |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бољи да не се оптоваруваш зашто не постои....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бибе мислам да не се оптоваруваш со вакви работи пошо лошо ти делуваат на менталниот склоп!!!
|
|||
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на секој човек му се потребни пријатели и непријатели, едните за да го тестираат, а другите за да му помогнат.
|
|||
..........
|
|||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vistinskite prijateli se retki, a koga ke gi najdes trebe da gi cuvas
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prija tele
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |