|
Кога лошите спомени од минато навираат |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас би му дала шанса на новиот дечко, не би го оптоварувала со минатото.
какво и да е тоа минато- наше е, и има да си го носиме! најпосле од тоа и учиме. зошто да не и дадам шанса на новата љубов да се покаже во право светло, наместо да ја засенам со спомени од минатото? секој имал лошо искуство, ако дозволиме тоа да не спречи и осакати да уживаме со тој што сме сега и во секого да го бараме траг од бившиот дечко кој се понашал ко кретен на крај ке си останеме со прстот во уста. нов човек - нова приказна |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci vaka...
Nova vrska, nova ljubov, prekrasno custvo na srekja...
kako nov zivot!!!
I za da ne bide se kako sto treba da e, vas vo son vi se navrakjaat losite raboti sto vi se slucuvale so bivsiot decko. Kolku ve zaebal, kolku ve lazel, kolku vi pravel lice...
Znaete deka toa e taka, potvrdeno vi e deka taa licnost e takva. No zosto sega koga ste srekjni bas mu teknalo na pamet toa da pagja!?
I kako sega??? Sto ponatamu???
-mene mi se sluci ova...ne mozev a da ne mu kazam na decko mi. Ne gledav pricina za da se luti jas ne sonuvav i ne mi teknuvase kolku mojot bivsi bil dobar so mene, tuku kolku bil kreten...Ne znam kako me svati, se nadevam pravilno. Mislam deka pricina za toa sto ne po svoja volja mi se slucuva e toa sto od togas sum tolku isfustrirana sto samo pazam da ne me zaebat pa duri i na pogresni licnosti...
Изменето од blueprayer - 29.Август.2007 во 14:41 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |