|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Faten na delo e faten na delo...shto tuka ima da se cheka objasnuvanje,komu bi veruvale povekje na sopstvenite ochi ili na zborovite ''ne e bash taka ko izgleda''?
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ги носев очилата
|
||
Makarona
Нов член Регистриран: 26.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
верувај само на очите свои
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sosema ispravo. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,....da go fatish na delo.......,,!!??!!?? nedoiskazana tezinata na deloto....... ako se negde da recam sami vo separe vo nekoj kafic.... ako se negde sami vo priroda da recam vo park..... ako negovata raka ja mrsi nejzinata kosa na otvoreno sred bel den..... ako ja pregrnal pred nejzinoto zivealishte..... ako sami se vozat so kola ili motor.... ova gorno iskazano definitivno ne mora da znaci deka si go fatila.... duri ne mora da znaci deka ima megju niv neshto iako taka izgleda....... tuka moze da projde .....,, on tvrdi poinaku,,..... no ...... ako deloto se sostoi deka si gi fatila vo krevet vo nekoja shalabala poza... i odozgora izguzvani , polu goli ili krajno goli...... tuka nema shto da komentira poinaku...... |
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
im veruvash na tvoite oci ili na mene.....
se razbira na tebe |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e instalaterot?
pa p**ka mu majcina, koga misli da dojde se poplavivme PS selo gori a baba e ebava |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
влегува мажот во спална и ја фаќа жената со друг во кревет
и таа му вика, Драги не е тоа што мислиш Изменето од kejt-d-grejt - 25.Септември.2009 во 11:56 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si cula za fatamorgana? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako moze da tvrdi na videlina
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш не е така како изгледа
дефинитивно е моментално помрачување на умо да си знаете поарно одите опнете некоја виска и живото е одма порозев |
||
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako go fatam, nema da ima vreme da mi tvrdi deka ne e taka kako sto izgleda....
i ne mu ni vikam brza pomos...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како може некој да те прави при очи-слеп?
Ако го фатиш -си го фатил нема што тука дискусија. Како може некој да ти каже-ама не е така ко што изгледа. Ами како е???!!!
Друг е проблемот ако „не ти се гледа„, си видел а си викаш: море халуцинирам ја, то не е могуче.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
море...jас ако го фатам ...нема да може да тврди ништо...
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |