|
Магија за заљубување |
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Автор | ||
ChrissAngel
Нов член Регистриран: 24.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haha ne zimam pari ne se sekirajte , spored nas nie ne smeeme da naplakjame za nasite uslovi , a takada imam pari...
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште телефон да ни остави и сите правец кај него
цел форум ...ете можност сите да се собереме на едно место а може и попуст ќе добиеме Изменето од Schatzii - 30.Март.2011 во 18:25 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па го провоцирав дечкото за да видам дали е обичен шарлатанин или само си прави шала во виртуелниот свет. |
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E sigurno, kje si "platish" za "uslugata"-sigurna sum zatoa napravi si sam "magija". Taa "magija" shto sam kje si ja napravish nema cena ! |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога и каде ги правиш овие магии?Кажи каде човек може да те најде?И плаќа ли се нешто за оваа ''услуга'' што ја ''рекламираш'' ? Изменето од емил - 30.Март.2011 во 13:05 |
||
ChrissAngel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da si NADAREN , sepak ne se smetam za strelec no.... kaj tebe i da ti dadam nema da uspee , navistina , za taa ljubovna mahija treba da si vikan i da imas nekolku god iskustvo na nekoi duri i ne im uspeva , pa mene da , zosto sum toa od pred 5 god.
|
||
ChrissAngel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA JAS ZA MENE NE UPOTREBUVAM NIKAKVA MAGIJA TOA E ZAKON A I EN MI TREBA SAKAM DRUGITE DA SE SREKNI
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка си ти!
Тој прави за други,а за себе не можел(не сакал),подобро му било сам. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе дечкото сака сам да се заљуби без магија, јас само го поддржувам...
Или јас погрешно сум го разбрал...
Изменето од LiDivio - 29.Март.2011 во 13:27 |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овие сакале сами да се..... Него Крис,дај бе кажи некоја финта да ја испробам на еден,па ќе кажам после дали се фатила магијата(жртвата)....... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уствари, и тоа шо викаш... подобро е сам.
|
||
ChrissAngel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam ama ne mi treb podobro mi e sam
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Направи, ќе успее и за тебе 100%.
|
||
ChrissAngel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas pravam magii za zaljubuvanje i sekogas uspevaat za drugite , za mene ne sum napravil ;)
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |