IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Знам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
Автор
Порака Обратен редослед
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:54
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ТЕ УТЕШАМ
ЗНАМ И ДЕКА ЧЕ ПОБАРАШ ДОКАЗ

Штом знаеш пишувај, јас чекам
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:20
ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ТЕ УТЕШАМ
ЗНАМ И ДЕКА ЧЕ ПОБАРАШ ДОКАЗ
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:13

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Знам дека ќе го утнам факултетот

ЗНАМ ДЕКА НЕМА ДА БИДЕШЕ НИТУ ПРВА НИТУ ПОСЛЕДНА

Ова би требало да ме утеши?
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:35
и јас сум само за таму  , пошто им го имам меракот на сите оние кои се над 30 годишна возраст љубов 
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:26
jas vekje ,...se oterav tamu,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 12:24
Znam...deka nekoj den ...se ke oteram...upm...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 07:26
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ЗНАМ,ДЕКА:..-АААААКО ТЕ ФААААТААААТ.....ЗНАМ КАДЕ ЌЕ ОДИШ!!!

ЗНАМ ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА МЕ ФАТАТ - ЈА ИМАМ ФОРМУЛАТА ЗА НЕВИДЛИВОСТА. [/QUOTE]

...ЗНАМ ЕДЕН ШТО БЕШЕ БЕСМРТТЕН ДЕМЕК..АМА СЕ ЗАЕБА КОГА РИПНА ПОД КАМИОН!!!(ЖАБАТА И ШЛЕПЕРОТ...СИ ЗНААТ ТИЕ ) [/QUOTE]

БЕСМРТЕН И НЕВИДЛИВ НЕ Е ИСТО.
И ЗНАМ УШТЕ ЕДНО - РАКАТА ШТО ДАВА САМО БУДАЛ МОЖЕ ДА ЈА СЕЧИ...
ЛЕЛЕ КОЛКУ РАБОТИ СУМ ЗНАЕЛ!?
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:10
Znam deka utre ke bide nov den...za bebinjata...a za mene i drugi kako mene meninja ke bide prodozuvanje na potragata po biseri megu povrakanoto
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:54

...ЗНАМ,ДЕКА:..-АААААКО ТЕ ФААААТААААТ.....ЗНАМ КАДЕ ЌЕ ОДИШ!!![/QUOTE]

ЗНАМ ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА МЕ ФАТАТ - ЈА ИМАМ ФОРМУЛАТА ЗА НЕВИДЛИВОСТА. [/QUOTE]

...ЗНАМ ЕДЕН ШТО БЕШЕ БЕСМРТТЕН ДЕМЕК..АМА СЕ ЗАЕБА КОГА РИПНА ПОД КАМИОН!!!(ЖАБАТА И ШЛЕПЕРОТ...СИ ЗНААТ ТИЕ )
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:47
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

ЗНАМ ДЕКА НЕМА ДА БИДЕШЕ НИТУ ПРВА НИТУ ПОСЛЕДНА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:46
Originally posted by zagor zagor напиша:

ЗНАМ:
КОГА НЕНАЈАВЕНА ЌЕ МЕ ПОСЕТИ ВО МОЈАТА КОНФЕКЦИЈА ТРУДОВАТА ИНСПЕКЦИЈА (МИСЛАМ, ИМАМ ЧОВЕК ОД ОПШТИНАТА ШТО МЕ ИЗВЕСТУВА БЛОГОВРЕМЕНО)
Е ТОГАШ СИ ГИ КАЧУВАМ НЕПРИЈАВЕНИТЕ РАБОТНИЧКИ, НЕ СЕ МНОГУ ОКОЛУ 80 ВО МИНИ БУСЧЕ И ГИ НОСАМ ВО ОРАНЖЕРИЈАТА ДА ПЛЕВАТ ТРЕВА.
ЗНАМ:
КОЈ ОД ИНСПЕКТОРИТЕ КОЈ БРОЈ КОШУЛА НОСИ (ИСТО И ЗА ЧЛЕНОВИТЕ ОД НИВНОТО СЕМЕЈСТВО) ПА ИМ ГИ ПОЛНАМ ЌЕСИЊАТА СО ОНИЕ НАЈУБАВИТЕ, ЗА ИЗВОЗ ШТО СЕ.
ЗНАМ:
СЕКОЈ ОД НИВ КАКВО МЕСО САКА НА СКАРА, КАКОВ ПИЈАЛОК И КАКВА САЛАТА (ДЕСЕРТОТ Е НЕИЗБЕЖЕН) ПА СЕ ЈАВУВАВМ ВО НИВНАТА НАЈОМИЛЕНА КАФЕАНА (ЗНАМ КОЈА Е) И ПОРАЧУВАМ.
ЗНАМ ДЕКА ЗА ДА УСПЕЕШ НЕМИНОВНО ТРЕБА ДА РАСПОЛАГАШ СО ПОЗНАВАЊЕ НА ОВОЈ ЈАЗИК НА КОМУНИКАЦИЈА.

ЗНАМ ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА МЕ ФАТАТ - ЈА ИМАМ ФОРМУЛАТА ЗА НЕВИДЛИВОСТА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:43
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 23:14

ЗНАМ:
КОГА НЕНАЈАВЕНА ЌЕ МЕ ПОСЕТИ ВО МОЈАТА КОНФЕКЦИЈА ТРУДОВАТА ИНСПЕКЦИЈА (МИСЛАМ, ИМАМ ЧОВЕК ОД ОПШТИНАТА ШТО МЕ ИЗВЕСТУВА БЛОГОВРЕМЕНО)
Е ТОГАШ СИ ГИ КАЧУВАМ НЕПРИЈАВЕНИТЕ РАБОТНИЧКИ, НЕ СЕ МНОГУ ОКОЛУ 80 ВО МИНИ БУСЧЕ И ГИ НОСАМ ВО ОРАНЖЕРИЈАТА ДА ПЛЕВАТ ТРЕВА.
ЗНАМ:
КОЈ ОД ИНСПЕКТОРИТЕ КОЈ БРОЈ КОШУЛА НОСИ (ИСТО И ЗА ЧЛЕНОВИТЕ ОД НИВНОТО СЕМЕЈСТВО) ПА ИМ ГИ ПОЛНАМ ЌЕСИЊАТА СО ОНИЕ НАЈУБАВИТЕ, ЗА ИЗВОЗ ШТО СЕ.
ЗНАМ:
СЕКОЈ ОД НИВ КАКВО МЕСО САКА НА СКАРА, КАКОВ ПИЈАЛОК И КАКВА САЛАТА (ДЕСЕРТОТ Е НЕИЗБЕЖЕН) ПА СЕ ЈАВУВАВМ ВО НИВНАТА НАЈОМИЛЕНА КАФЕАНА (ЗНАМ КОЈА Е) И ПОРАЧУВАМ.
ЗНАМ ДЕКА ЗА ДА УСПЕЕШ НЕМИНОВНО ТРЕБА ДА РАСПОЛАГАШ СО ПОЗНАВАЊЕ НА ОВОЈ ЈАЗИК НА КОМУНИКАЦИЈА.

Изменето од zagor - 18.Февруари.2008 во 23:15
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 21:56
Znam deka ja napraviv lampata i znam deka pak mi prekinuva
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.