![]() |
|
Патување со мотор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() PATUVANJE SO MOTORI PRILEP=MARIOVO=KRUSHEVO |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Patuvanje so motor Prilep -Mariovo- Krushevo Изменето од bijonse1 - 12.Јануари.2010 во 17:37 |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Vertot niz kosata fura, liceto go ladi, dusata ja sladi....Moto-poezija.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Samo tie sto patuvale so enduro mozat da kazat za custvoto t.e ja osetile avanturata. A za brzinski da ne pravime muabet, tie ne gi ni racunam. Mora da se odmaras na sekoj saat, i ne e ni komoten a i ke ti se krene adrenalin ke go spukas pa mozes da se utepas negde.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..so motor samo sam,a so familija eve so ova...
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
[/QUOTE] Lion i ti vozese sea vo mariovo ????? [/QUOTE] Da, ce me vidis na krajot od snimkava, sto pozdravuva
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Holly, a ti na zenceto da i kupis prvo edno vakvo
![]() ![]() ![]() pa sigurna sum deka i taa tebe ke ti pokloni eden vakov, pa ti patuvaj so ova cudo a taa neka se vozi kako gospoga
![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
HoLLyWooD ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 27 |
i jas sakam na primer eden suzuki gsx r600,2006 godina pa navamu,zelbata ja imam,samo uste zenceto da go razubedam
![]() p.s.koga ke ja procita porakava tesko mene ![]() Изменето од HoLLyWooD - 20.Август.2008 во 01:46 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() .... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Eve sega drugar mi otide na odmor vo Crna Gora so motor :D:D a i ja idam na vozenja niz makedonija so motor i mn e dobro da se vozi motor :D:D
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Sitel televizija: http://youtube.com/watch?v=Sc-q4ZHIcrg
bravo za Lion... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |