![]() |
|
Коментари и забелешки за игрите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Azbukata na morski svet e promeneta vo Azbuka na voden svet...
da se prosiri opsegot na poimi,veruvam,deka se soglasuvate so mene,ako imate nekoja zabeleshka pisete ovde Pozz ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
dobar ti e stosov
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
користи помош ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
zabeleska:
igrata prodolzija nizata mislam deka e preteska za obicnite smrtnici
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
lele u forumskine igri kao sme posie dusi tolku odednas pisuvame so se gubime koj kaj e
|
||
![]() |
||
|
ako ne, da gi sobereme igrackite i da si begame doma
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Ako uste ednas ,upropastis barem edna igra,kje bides isklucen uste istiot moment
|
||
|
||
![]() |
||
|
Voopsto ne e smeshna tvojata ironichna zabeleshka
|
||
|
||
![]() |
||
Hasan ibn al sabah ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
|
Podobri igri nemam videno......auuuu.....koja e moderatorka odma nagrada da i se lupne.....
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Луге дај бе пазете малце аман ја пишувам под Р а веке две Р поминале пишувам С после мене пак Р...и слично дај малце глејте ако играте играјте шо е ова..
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Palestinec,Mrzla,Filmadzijka,Anthony..
Muabeti off topic na asocijacija..
|
||
|
||
![]() |
||
|
Nema edna igra
da ne si ja poremetil
neznam sto ti pricinuva zadovolstvo
da nekogo iritiras...
gubam vreme so tebe po eden saat
za editiranje i brisenje na tvoite postovi..
|
||
|
||
![]() |
||
|
Palestinec
ne me vlechi za jazik
premnogu sum toleranta,kon site
da ne zboram za tebe
da bese drug Moderator dodega 'kje te
suspendirase..
zato PLS..ne poremetuvaj redot...
sto pati si opomenet
|
||
|
||
![]() |
||
|
Palestinec te molam,ne upropastuvaj gi igrite
ova ti e posledna opomena...ne mozam da brisam po tebe na 100
temi,daj malku priberi se te molam...
nema igra koja ne si ja poremetil...
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |