![]() |
|
Дали верувате во хороскоп? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ВО ХОРОСКОПИ ПО ВЕСНИЦИТЕ НЕ ВЕРУВАМ,НО ВЕРУВАМ ВО ПИШАНИТЕ СТРАНИЦИ НА VECITI KALENDAR...!100% ПОТВРДЕНО И ТОЧНО!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
и јас сум sweet знак водолија ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
NE!
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Во хороскоп верувам од мали нозе и дод ен денес си верувам!!!
А бе тоа све точно ми кажуваат, во 10 разни весници и пак све точно!!! И многу ми мило кога ќе ми речат дека денес ќе сретнам некоја плавуша, а знам дека уште милиони низ светов, пошто сме исти знак во хороскоп, ќе сретнат некоја плавуша како и јас!!!!! Сеа незнам африканцине дали сите ќе сретнат плавуша, пошто се у Африка они дефицитарни, ама чим така им пишуе у хороскоп. мора да биде!!!!! А и за здравјети и среќата на сите милиони ни погаѓаат, итоа истовремено!!! Ма не да верувам, ви викам уште од мали нозе им веруем се што ќе ми кажат!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
veruvam kako zabava ... inaku horoskopot e praven vo vreme koga se smetase deka zemjata e centar na univerzumot ... i toa taka da e ... bidejki planetite se dvizat ... vo vremeto koga e praven horsokopot se dadeni horoskopskite znaci .... no denes seto toa e izmeneto ... pa prema toa ... i horoskopskite znaci ne ni tie sto mislime ... glavnata teorija e deka zvezdite ni ja pisuvaat sudbianta ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Jas cisto ne veruvam vo horoskop no ima i nesto tocno vo tie "gluposti" sto nekoi gi narekuvaat ;)
|
|
![]() |
|
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Верувам, ама не од суеверие.
Во смисла на, Месечината е врзана со плимата и осеката, плимата и осеката настануваат во водата, а голем процент од човековото тело е вода. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bravos monika,...i temi pochna da montirash......ustvari toa e samo razbibriga,...i mnogu ne treba da se veruva vo tie izmislici,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
MoNiKa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
DAA VERUVAM JAS SUM VODOLIJA SWEET ZNAK .
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:38 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |