![]() |
|
Омилена книга од детството |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Автор | |
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veli joze od nazor kolku so se sekavam ja maliot princ orlite rano letaat |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
марта, исти очи..... девојчето со две имиња.... хари потер..... бојан..... многу има.....
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
devojkite na marko
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Gospodarot na prstenite...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
20 000 milji pod moreto
![]() |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
и ти ли беше кандидат за к*рирче? ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
volshebnoto samarce
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ддаааа...... волшебното самарче беше хит! ![]() во тоа време кога ги читав книгите за партизаните, мислев дека животот е нефер спрема мене што живеам во ова досадно време, наместо да се родам во времето на к*рирчињата, па да ги зафркавам лошите германци ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
volsebnoto samarce
![]() |
|
![]() |
|
anesa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Mалиот принц
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SRCE --- Edmondo De Amicis
|
|
![]() |
|
леле стварно, патот за Агра.....еј сум ја заборавила скроз |
|
|
|
![]() |
|
aurorum ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
I moja omilena kniga od detstvoto i procitana mnogu pati e - Patot za Agra...duri posle poveke od 35 godini, uspeav da go najdam i konecno procitam i prodolzenieto na istata, Beliot Bungalov. :)
Sto ke kazes na toa Moira, jas prosto se izraduvav koga vidov deka i na nekoj drug taa mu bila omilena kniga od detstvoto. |
|
![]() |
|
La La Laaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Znam" Druga Majka" Se Vikashe I Mn Plachev Hah
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |