IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Штедач или трошач??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Штедач или трошач??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Прашање: Трошам ама кога стварно треба
Одговор Гласови Статистика
23 [40,35%]
18 [31,58%]
4 [7,02%]
11 [19,30%]
1 [1,75%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 16:39
А за што би штедела?

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 16:35
во петокот пак ке купев салонки....црни со некоја шара на огромна штикла .....тајм%20аут...ама ај викам подоцна ке поминам ке ги земам и ми испадна нешто работа и подзабораив на таа луда идеа да доставам уште некоја штикла во шкаф задоволствозадоволствозадоволство и таман се израдував за тоа што успеав да не купам нешто што ми се свиѓа, денес ме маваат кризи по нив и дефинитивно утре ке си ги купам па нека цркнат душмани. тага
еееххх каде е времето кога бев штедачтагатагатага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 04:06
nepopravliv trosac..................ako nekogas stanam stedac,sigurno ke razberete..............................od moite doma,sigurno ke objavat reklama na udarno vreme pred vestite ili taka nesto................
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 12:56
Stradac
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 12:06
Stedac i toa golem...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 18:40
Ja pa ama sum razbral...pa ja ne sum kriv koa pisuvaat bezobrazno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 18:33
а ја со моите сантими баш убо ке ме сватиш смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 18:32
Ja ne procitav za sto se raboti vo temava...samo poslednite dve bukvi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:13
пак трошев изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување и уше планирам пак да зимам салонки а милион ги имам и се со различна големина на штикла..ама ништо испод 5 сантима не е задоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 13:04
Dodeka imam pari trosam i najcesto gi trosam na nekoi gluposti...na bizuterija, sminki...i sl
i zatoa najcesto sum svorc

Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 12:00
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Трошам,многу трошам...од мене домаќинка не бива Исто како батко Ѓорѓија од нашана песна"Што видеја у село,све сака да је негово"
Ама затоа пак маж ми ми го бели образот

Lele Biba , i kaj mene e isto , ako ne e maz mi ostnavme bez denar , batko Gorgija voda da mi nosi
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 11:52
Mene tatko mi mi beli obraz da e ziv i zdrav
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 11:44
Трошам,многу трошам...од мене домаќинка не бива Исто како батко Ѓорѓија од нашана песна"Што видеја у село,све сака да је негово"
Ама затоа пак маж ми ми го бели образот
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 23:01
mnogu trosam..najveke na cigari i stikli koi gi imam skoro vo site mozni boi i im priklucuvam na starite po eden nov par na nedela dve....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.