|
Животни грешки |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
im prostevam na site sto mi zgresile
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najgolema greska e da ne si gi priznaeme greskite!!
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gospod ima golemo srce i prostuva na onie sto gresat, a deka taa ke mu prosti ne sum sigurna . Изменето од Mishell_G - 22.Ноември.2007 во 13:21 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto pagame ?
za povtorno da staneme
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zivotot te uci preku greskite, tie se za da naucis nesto poveke za zivotot, da zastanes cvrsto na zemjata i da stanes podobar covek.
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас ќе се молам за тебе Бог да ти даде уште една шанса...а ти не го чекај Бог, туку оди неа да ја молиш да ти прости ...па да ја поправиш гречката што си ја направил....
Ако Господ прости....и таа ќе прости!
Со среќа!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zivotni greski? odgovor nikoj-a ne e bezgresna-bezgresen. sekoj-a se uci od zivotnite greski.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozam da bockam kako pcela,
bidi vnimatelen kako se odnesuvas kon mene nemoj da mislis deka ke ja prifatam tvojata zalna pokana, zatvori ja vratata koga ke zamines.... I na kolena si dolu, no premnogu e docna, ne doagjaj mi lazejki i se obiduvas da dopres do mene, kakva golema greska, te gledam kako pagjas. Natalie Imbruglia - Big mistake (prevod od tekstot Golema Greska) Изменето од Mishell_G - 21.Ноември.2007 во 17:50 |
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SUM GRESEL MNOGU,SUM PRAEL RAZNI RABOTI OK SEKOJ GRESI
ALI ZA NISTO NE SE KAAM SO SUM NAPARVIL I SAMO EDNO MIE BITNO ISTITE GRESKI DA NE GI POVTORAM E AKO TOA GO NAPRAVAM GI POVTORAM TOGAS KE SE KAAM..... |
||
speed
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima samo eden problem vo celava storija. A toa e deka nedostasuva verzijata od drugata strana, onaa povredenata. Ne bi dala aplauz na ova zosto aplauzot e za heroite ne za slatkorecivite i filozofite. |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal sekogas vo zivotot e taka "KOGA KE GO IZGUBIS TOA STO GO SVAKAS" sednuvas,,i pocnuvas da razmisluvas kade zgresiv,,,,zasto zgresiv,,,pa kade zgresiv i red drugi prasanja koi vo toj moment i ne se bitniIIIIIIIIIIII zato sto toj sto treba da te slusne ne e tuka do tebe?????
zatoa pred da napravite bilo sto vo zivotot mislete mislete i samo mislete za da ne dojdete vo situacija da gresite???????
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E СТВАРНО НЕМАМ ЗБОРОВИ!!! Ова е преубав пост! |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |