IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Животни грешки
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Животни грешки

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака Обратен редослед
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 13:43
im prostevam na site  sto mi zgresile голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 13:26
 najgolema greska e da ne si gi priznaeme greskite!!намигнување
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 13:20
Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Go molam gospod da mi dade sansa da ja popravam stetata sto ja napraviv

И јас ќе се молам за тебе Бог да ти даде уште една шанса...а ти не го чекај Бог, туку оди неа да ја молиш да ти прости ...па да ја поправиш гречката што си ја направил....

Ако Господ прости....и таа ќе прости!

Со среќа!

Gospod ima golemo srce i prostuva na onie sto gresat, a deka taa ke mu prosti ne sum sigurna голема%20насмевка.

Изменето од Mishell_G - 22.Ноември.2007 во 13:21
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 09:20
zosto pagame ?
za povtorno da staneme
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 09:12
Zivotot te uci preku greskite, tie se za da naucis nesto poveke za zivotot, da zastanes cvrsto na zemjata i da stanes podobar covek.
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 08:45

Go molam gospod da mi dade sansa da ja popravam stetata sto ja napraviv

И јас ќе се молам за тебе Бог да ти даде уште една шанса...а ти не го чекај Бог, туку оди неа да ја молиш да ти прости ...па да ја поправиш гречката што си ја направил....

Ако Господ прости....и таа ќе прости!

Со среќа!
Veni Vidi Vici
Кон врв
Diki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Diki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 03:16
zivotni greski? odgovor nikoj-a ne e bezgresna-bezgresen. sekoj-a se uci od zivotnite greski.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 16:51
Mozam da bockam kako pcela,
bidi vnimatelen kako se odnesuvas kon mene
nemoj da mislis deka ke ja prifatam tvojata zalna pokana,
zatvori ja vratata koga ke zamines....
I na kolena si dolu, no premnogu e docna, ne doagjaj mi lazejki
i se obiduvas da dopres do mene, kakva golema greska, te gledam kako pagjas.
голема%20насмевка
Natalie Imbruglia - Big mistake (prevod od tekstot Golema Greska) намигнување

Изменето од Mishell_G - 21.Ноември.2007 во 17:50
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 18:48
SUM GRESEL MNOGU,SUM PRAEL RAZNI RABOTI OK SEKOJ GRESI
ALI ZA NISTO NE SE KAAM SO SUM NAPARVIL I SAMO EDNO MIE BITNO ISTITE GRESKI DA NE GI POVTORAM E AKO TOA GO NAPRAVAM GI POVTORAM
TOGAS KE SE KAAM.....
speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 17:21

Eh ako ima nekoj popovikan za ovaa tema od mene neka se javi!Greski,greski i samo greski....36 godini vo svet na iluzii vo svet kade realnosta se mesa so irealnosta,vo svet na imaginacii sto mi ja napolnija glavata i me napravija invalid!Ako pocnam da gi redam edna po edna ke mi treba cel tom pisuvanje.Denes svativ deka se dosega sto sum vrvel bil svet na iluzii sto bile proekcija na mojot mozok,kopnez po edno parce mir i covek do mene so ke me prifati kakov sto sum.E tuka doagja najbitnata poenta....koga go najdov toa so go barav tolku vreme si prodolziv so istoto tempo na pravenje greski....edna po druga ne zemajki vo obzir sto drugata strana so e do mene misli za seto toa.Kako ova da e moja licna bitka za samodokazuvanje i za mir po moite proekcii.E toa se duese taka kako balon dodeka denes ne pukna kako balon od sapunica!Ona so mi e najsveto i najsakano a sto ne se naojga cesto mi go servira mojot zivot i greski na tacna vo najubava dekoracija!Dekorirana so site moi propusti i maski sto sum gi nosel celo ova vreme.Go povrediv najmiloto sustestvo sto tolku ocajno go barav.....nikogas nema da si prostam za toa!Ama vo isto vreme i sum blagodaren sto imase doblest da go napravi toa na nejzin unikaten nacin...se se para vo mene...srceto gori vo ognot sto sam si go zapaliv!Tolku se osejkam mal i nikakov pred nejzinite oci sto mozno e i da ne me primetuva i da me zaboravi vo sekunda..dzabe se zborovite,dzabe e se ona so covek go pravi za da si obezbedi mir ako ne e svesen za ona so go napravil!!A trebase da bidam takov kakov sto sum......covek kako i site drugi!Zosto ednostavno koga moze komplicirano.....e ete vi go rezultatot!Go molam gospod da mi dade sansa da ja popravam stetata sto ja napraviv a smetam deka ja zasluzuvam oti seto ova e rezultat na moeto opkruzuvanje i ona so sum go pominal pred ova.A ako ne ja dobijam i toa ke bide po zasluga bidejki vo zivotot nema posledica bez pricina......ziveeme vo pricinsko posledicen zivot i ne moze da bide poinaku.
ZATOA LUGE MOI ZIVEJTE GO ZIVOTOT EDNOSTAVNO I BIDETE SI SVOI....SAMO TAKA MOZETE DA NAJDETE SREKA I MIR VO DUSATA!!

Ima samo eden problem vo celava storija. A toa e deka nedostasuva verzijata od drugata strana, onaa povredenata. Ne bi dala aplauz na ova zosto aplauzot e za heroite ne za slatkorecivite i filozofite.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 18:20
so toa  svakas  mislev  "sakas"  
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 18:19
za zal sekogas  vo  zivotot  e  taka  "KOGA KE GO IZGUBIS  TOA  STO  GO  SVAKAS"   sednuvas,,i  pocnuvas  da  razmisluvas  kade  zgresiv,,,,zasto zgresiv,,,pa  kade  zgresiv  i  red  drugi  prasanja  koi  vo  toj  moment  i  ne  se  bitniIIIIIIIIIIII  zato  sto  toj  sto  treba  da  te  slusne  ne  e  tuka  do  tebe?????

zatoa  pred  da  napravite  bilo  sto  vo  zivotot  mislete  mislete  i  samo  mislete  za  da  ne  dojdete  vo  situacija  da  gresite???????
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 16:49

Eh ako ima nekoj popovikan za ovaa tema od mene neka se javi!Greski,greski i samo greski....36 godini vo svet na iluzii vo svet kade realnosta se mesa so irealnosta,vo svet na imaginacii sto mi ja napolnija glavata i me napravija invalid!Ako pocnam da gi redam edna po edna ke mi treba cel tom pisuvanje.Denes svativ deka se dosega sto sum vrvel bil svet na iluzii sto bile proekcija na mojot mozok,kopnez po edno parce mir i covek do mene so ke me prifati kakov sto sum.E tuka doagja najbitnata poenta....koga go najdov toa so go barav tolku vreme si prodolziv so istoto tempo na pravenje greski....edna po druga ne zemajki vo obzir sto drugata strana so e do mene misli za seto toa.Kako ova da e moja licna bitka za samodokazuvanje i za mir po moite proekcii.E toa se duese taka kako balon dodeka denes ne pukna kako balon od sapunica!Ona so mi e najsveto i najsakano a sto ne se naojga cesto mi go servira mojot zivot i greski na tacna vo najubava dekoracija!Dekorirana so site moi propusti i maski sto sum gi nosel celo ova vreme.Go povrediv najmiloto sustestvo sto tolku ocajno go barav.....nikogas nema da si prostam za toa!Ama vo isto vreme i sum blagodaren sto imase doblest da go napravi toa na nejzin unikaten nacin...se se para vo mene...srceto gori vo ognot sto sam si go zapaliv!Tolku se osejkam mal i nikakov pred nejzinite oci sto mozno e i da ne me primetuva i da me zaboravi vo sekunda..dzabe se zborovite,dzabe e se ona so covek go pravi za da si obezbedi mir ako ne e svesen za ona so go napravil!!A trebase da bidam takov kakov sto sum......covek kako i site drugi!Zosto ednostavno koga moze komplicirano.....e ete vi go rezultatot!Go molam gospod da mi dade sansa da ja popravam stetata sto ja napraviv a smetam deka ja zasluzuvam oti seto ova e rezultat na moeto opkruzuvanje i ona so sum go pominal pred ova.A ako ne ja dobijam i toa ke bide po zasluga bidejki vo zivotot nema posledica bez pricina......ziveeme vo pricinsko posledicen zivot i ne moze da bide poinaku.
ZATOA LUGE MOI ZIVEJTE GO ZIVOTOT EDNOSTAVNO I BIDETE SI SVOI....SAMO TAKA MOZETE DA NAJDETE SREKA I MIR VO DUSATA!!

E СТВАРНО НЕМАМ ЗБОРОВИ!!! Ова е преубав пост!
аплауз
аплауз
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 16:19
аплаузаплаузаплауз

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.