![]() |
|
Каков секс преферирате?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Автор | |
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mackice sega svati deka sakam da imam nesto so tebe
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
сепак мислам дека пантеров сака нешто со мене
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vrti vrti ne se trti
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Abe jas razbiram deka ova e seirdziska tema, ama premnogu debatiranja doveduvaat do nervoza... vrti, vrti, vrti... abe prasaj si direktno... i ke ne postedi i nas...
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
taka be moderatore ama kako nie kje znaeme za afiniteti na forumdijkite ako pantero ne pita javno aj ne zezaj, ova e seirdziska tema bre ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Wow Panter... te molam debatiraj na LP so clenovite... nemoj diskusii i debati da kreiras po temite... Ako ti e tolku dojdeno, na LP prasaj gi clenkite se sto te interesira, ne tuku vrti kako kisa oko kraguevca...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
da ne si kolekcioner na vkusovite na forumdzijkite?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
e vaka so ova doobjasnuvanje se mi stana jasno, poveke nemam dilema okolu tvoite vkusovi koga e seksot vo prasanje, fantazijata e mnogu vazna potrebna i korisna, dokolku ja nema seksot stanuva rutina i se pretvora vo monotona aktivnost
![]() |
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
ја не су одавде па ке ве мола да му кажете каков е тој вагиналниот
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
anakin
![]() panter...просторот за дилема и размислување е всушност простор што е намерно оставен...тоа се вика ФАНТАЗИЈА ![]() |
|
![]() |
|
e gledas kako si legnujes poleka na brasnoto ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mackice jas tvojot odgovor go procitav, megutoa samiot odgovor e daden vo tvoj svojstven diplpmatski stil, na dekoj nacin e dvosmislen ostavas prostor za dilema i razmisluvanje
![]() |
|
![]() |
|
abe kazi mu na coekot.. gledas deka ne moze da spie vekje nekolku dena
|
|
|
|
![]() |
|
пантер види ја анкетата и се ќе ти стане јасно
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |