|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | ||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seksot kako akt e nesto fantasticno.No vistinskiot dobar sex sekoj treba da go definira ili uziva kako vodenje ljubov,vo koj treba da se eksponiraat i cuvstvata vo nego a ne tuku kako obicna mehanika ili termodinamicki proces koj ne vodi kon nisto... nitu pak i do orgazam/i.
Vistinskiot kvaliteten sex e umetnost isto kako i prekrasnoto zensko telo koe e sekogas ...a i ostanuva delo na prirodata koe treba maksimalno da se pocituva i neguva Znaci ,celiot uspeh zavisi od vaseto dozivuvanje na toj cin . Ajde sega da vodite ljubov i da si ja sakate vasata profesija. |
||
Make love and respect your profession
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што имаш долга врска затоа а во други случаеви и те како можеш да не си задоволен-те несшто што сакаш да ен биде дадено од другата страна нормано се се постигнувца со доверба и љубов ама и не е секогаш баш така!!! Пример за женските што са гадат од орален или мажи кои не сакаат ова или она ажените го преферираат |
||
lazyeye
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па за запоставување - не верувам дека некој барем еднаш се нема осетено запоставено, без разлика дали станува за маж или жена.
Јас лично (порано) сум се наоѓал повеќе пати во таква „незадоволена“ ситуација но секогаш приоритет ми било прво да го задоволам партнерот па ако таа сака мене - ок, ако не - ќе има кога. И како што работите си течеа, сега достигнавме една таква совршена рамнотежа во која и двајцата се задоволуваме максимално ...
ивенфоу чат пат (ама ептен ретко) знае да биде „еднострано“... но „возврат“ има секогаш (не ја испуштам без да „писне“)
|
||
Thought I knew everything, then the little boy came!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашто страшно се гадиш од себе си?? Иначе не сум конзервативна само не ме свативте |
||
gorstak
Нов член Регистриран: 03.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj nas problemot bese so ona posle oralniot sex sakase da se baknuva francuski so mene...strashno
|
||
Ili si ili ne si ,sredina nema
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
speed
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sexy isto slucajce razreseno imam i jas
samo sto racistiv jas
ne biduvase ne me zadovoluvase mi dosagase i toa
ednaska dva pati tri pati se popusta amama preku glava koga ce dojde odma out
jas ce ti dadam ako ne go skas racisti so toj dodeka ne ti vlegol pod koza pa da ne ni mozes poslem da ne zanes kako da go otkacis ili pak on da nejce
sekakvi luge postojat
|
||
|
||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na primer???
|
||
speed
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што знам јас поради други ствари тоа го постигнувам...
|
||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sexy ja znaes onaa pogovorka :ubavina so sila ne biduva...ali ok pa do den denes i jas samiot razmisluvam so sto go postignav toa ali nemam uste konecen odgovor ednostavno rabotite sami po sebe si tecea i se si dojde na svoe mesto kako so sakav...pa moze do togas nemala takov sportski partner pa kako so rekov sekoj pocetok e tezok no posle moze ubavo i doslo i se naviknala na taa ubavina...pa mislam toa ke da e bar spored mene...kapiras??? ili ti mozebi mislis zaradi neso drugo se naviknala ...? |
||
speed
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се работи баш за темпо али ок може ете и тоа
И што направи како со што го постигна тоа ??Разубедување , молење, уцена??? |
||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E PA EVE I JAS IMAB TAKVA I SO PREVZEMAV NISO POSEBNO...SO TEK NA VREME SE NAVIKNA NA MOE TEMPO...ZNAES SEXI SEKOJ POCETOK E TEZOK...
|
||
speed
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала за искреноста!! што превезема?? |
||
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve be primer -jas imav partnerka koja nikako ne uspevase da me zadovoli do kraj. .. maka macev
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |