|
Невиност |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Olesnitelna okolnost e sto vinata ne ja snosis samiot,sekogas ima soucesnik
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...bogami, ako sakash da ja prekolnesh nekoja, posakaj i zivot na pust ostrov so eden momak, ali i togash ne sum siguren deka ke i bide posleden...odma ke se nprai nauchnichka-ke drzi do Darvinovata teorija deka chovekot nastanal od majmun...
|
||
vlatko175
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уствари грешка сум бе можело бе ама меѓу првиот и последниот секс нормално со тебе нели ,она да има многу секс ама со *други луѓе* Изменето од vlatko175 - 15.Јули.2008 во 16:54 |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nevinosta se gubi so onaa
na koja ke i ja dades... Ne onaa na koja ke i go stavis... Zosto taka moralo da bide... |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sramota
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me too |
||
apce
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I'm guilty
|
||
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti treba da sve priznas ja nisam kriv |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku i da rabotat hormonite ili ne znam si sto..na taa vozrast najveke se pravat greskite..mislam deka seuste sme deca na taa vozrast,teloto ne e podgotveno za seksualni odnosi..iako veke se e pomesteno nikoj ne go sogleduva toa i site pocnuvaat so sex od najrana vozrast..a pola da gi prasas zaso,nema da znaat da ti kazat..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
moja0203
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da no fintata e koj saka da si priznae |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj e nevin Odma belja neka pravi Zivot je kratak...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma nemoj
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj e vinoven malo vise
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |