|
Родителски грешки |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OTOPOSLE?
SO ZBOR KJE E? NO MI SE SVIGJA KJE GO KORISTAM CESTO OD SEGA NO NEZNAM KOGA TREBI DA SE UPOTREBI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se toa fino izgleda, arno ama ako go razligavi ke se kacuva na masa koga se jade, ke gi brka prijatelite na roditelite so nepodnoslivo odnesuvanje, a ona ke vika : - Nemoj mamicko , dodeka i ja rascepuva glavata so tvrd predmet
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ти??
ајде ерор уште ли си у време на раѓање или отопосле се шалам Изменето од SeXY - 21.Мај.2007 во 23:39 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може да се има разбирање бре може а тоа се постигнува со комуникација и норман сега бев инает и брзање знаци квалитетна комуникација а не со нискости од типот на инат издеравање, закани....
така енма да се дое до решение па ни за помал проблем |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne postoi razbiranje, a ni muabet koga ima jaz megu generacii, sto znaci se e "Bingo"
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј не те подржувам тука , збунет си малце на тематикава , баш напротив меѓѕсебниот муабет е клуч за разбирање и компромис, сега не и секогаш нормано сите сме различни особено родителите и децата 9генерации се во прашање) ама сепа успех е да се има компромис а не инает
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poremeteno dete slepo gi slusa svoite roditeli, a normalnoto gi smeta za gnjavatori i dava otpor, znaci sa obiduva da bide samostalno. Dijalogot e nevozmozen, samo prazna demagogija, deteto ke si go najde svojot pat
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Laki па така и треба јас многупати кажав дека најбитен момент е да се биде искрен и директен со секое дете Така се свара нормален контакт кои секако може само на добро да воиди , секоја казна е за лошо , според мене и непродуктивна.
|
|
laky
Нов член Регистриран: 19.Мај.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidejki veke sum roditel mozam samo da komentiram deka vospituvanjeto na deca e najvaznata rabota vo zivotot na sekoj roditel.Jas se trudam sekoj den da bidam podgotven da gi soslusam svoite deca i da gi posovetuvam za raboti koi i samiot sum gi proziveal.Iskreno od srce.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш така како уцена . што знам најубаво е со детето да си отворен , директен , искрен за да истото го бараш и од него , на тој начин и ке ти каже што намерава во животот , што сака во него и од него....
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmm, poveke mi lici toa na ucena, ako se gledas so toj decko, ne ti plakame skolarina.... . Vo sekoj slucaj neubav naci, a drugarka ti e polnoletna i moze malku i da se sprotivstvai na svoite roditeli.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
20 г има и забрана за да се гледа со дечкото
Што знам мислам дека заббраните треба да се во опубертет а после 18 више секој си е свој човек или па се додека сам не си заработуваш и не се мислиш дали ке ти платат школарина |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kolku godini ima drugarka ti?
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |