|
Бањање и мириси пред секс... |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me izluduva mirisot na vlazno pice auffffffffffffffffffffffff , koga sokovite ke potecat od medenoto pice , aj dosta zboram poce da mi se dize
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............mislam deka si vo zabluda...............ama aj..............ili se salis????
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rokerkite i bikerkite.......
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ti kazal taka ?!?!?!?!?!?!?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma zenite obozavat penetranten muski miris.....
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..................banjanje se razbira i pred a i posle sex ..............i sakam mazot pokraj mene da mi mirisa na cisto na svezo i na parfemot sto go upotrebuva..................
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хигиена се разбира треба да има, ама претпочитам да немало туширање 2 часа пред секс. Сакам кога ќе му го мириснам вратот да ми мириса на маж, не на гел за туширање
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smetam dokolku svoeracno ja izbanjam partnerkata, ona tolku mnogu ke se vzesti sto togas seksot nema veke nekakvi granici i nikakvo, ama, i apsolutno ovozmozuva poveke partii i toa dugacki |
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хигиената не била на висо ниво во тој временски период
луѓето имале специјални стапчиња со кои се чешале во косата зашто ги лазале вошки, немало четка иа паста за заби а сапунот бил привилегија на богатите фуј |
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои велат дека пред да се имало секс подобро било да не си туширан, демек пофеќе се осеќал феромонот, нели а со тоа и поглоема желба за секс.
Можеби во тоа има виситна. Секогаш,Наполеон пред да се врати дома од дбојното поле, праќал писма на неговата Жозефина у кои на крајот пишувало “Не се бањај се враќам за една недела“. Кој ти знае каков им бил сексот. Изменето од perinosi - 04.Март.2007 во 01:56 |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno svezo istusirani.....so mirisni kupki .......
ne pomisluvan ni na s od sex ako ne e taka......
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro togas samo da se koristi vo slucaj na vojna ili koga se isprasuvaat zatvorenicite.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се згади од што читав, каква гнаса, каква смрдеа
збунет мора ова да го потенцираш околу смрдејата и нехигиената... |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da moze bez problemi da se podnese bilo kakva mirizba potrebno e da se napravi slednovo:- Nozete da ne se mijat 30 dena, a potoa od urdata sto ka se sobere megu prstite da se sobira so prst i tri pati devno da se stava pod nos i dlaboko da se vdisuva od istata.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |