|
ПРАТЕНИКОТ МУХАМЕД |
Внеси реплика | страница <1 34567 34> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хигиена....
Најдобро е кога оди заедно со менталната хигиена, еден убав духовен богоугоден живот... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само повели! |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Престанете и вратете се на темава...
|
||
|
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde na temava i bas koga ce idam dole ce te trazam preku forumot efendi da odime u bigorski
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seto ova ===MANASTIR.... i TE PRASAV PO KOLKU DUSI TREBA DA SPIJAT U EDNA SOBA ??? PO TVOE??? |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лаки,види погоре што ти напишав...ајде братче!
|
||
|
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj kade kako da spie se znae za spienje spalna,a ne se na edno mesto i jadenje i kuvanje i gosti turli tava
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вака Lucky....сега има посебен Женски Манастир во с.Рајчица,пред самиот влез на Дебар.Јас живеам многу блиску до Бигорскиот Манастир,и доста пати сум бил во него,и сум видел што има и како има...но,да не забегуваме од темава...да се вратиме на топикот кој гласи ПРАТЕНИКОТ МУХАММЕД,...ако имаш по овој наслов нешто да кажеш ОК,...инаку забегуваме настрана и му отвараме работа на Модераторов....а мене,верувај...многу мие жал за него! Сега видов брате Халид што си напишал: Нема проблем кока ќе посака Лаки,нека дојде топло ќе го пречекаме и прошетаме низ нашите убавини! Изменето од efendija - 05.Февруари.2008 во 16:54 |
||
|
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ke ti razjasnam be Drugar ti samo ponijeti i ke ti objasnam jas...Dojdi koga sakas namini od kaj mene,ako ednas si bil kako Mal sega dojdi i kako Golem,,pa ke vidis dali se na ispoved dojdeni ili sedat tamu...Ce bides pridruzuvan od Mene i Efendija...Neli Efendija????Poso Manastirot nie e Komsija.... Изменето од Halid ibn Velid - 05.Февруари.2008 во 16:53 |
||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum bil ednas tamu mnogu mal ne secavam dobro mislam deka ima nekoj duborez taka nekolku cesmi nadvor i prirodata e mnogu ubava so samoto toa sto se naod'a na radika a podocna mislam deka imalo i nekoja slika nesoodvetna .a ovaa sto kazuvas deka ima kalud'erki pa mozno e da doad'aat na ispoved,pricest i drugi religiski obvrski vo pravoslavieto maskite gi ispovedaat i pricestuvaat zenite.a ovie popovi so kamencinja neznam sto e rabotata ne mi e jasno
|
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ida te prasam da odgovoris ,,koe e pohigiesko...5 dusi da spijat u edna soba????Ili 50 Kalugeri da spijat na Edno mesto???? I spored tebe Kolku dusi treba da spijat u edna Soba???? za da bide Higiensko??? pazi..blic prasanje.. |
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade zenski Manastir a ??? E sega Drugar ti da dojdes vo Sv.Jovan Bigorski,i zaedno so mene ke odime da ti dokazam...Kaj sum videl i zenski i maski Manastir..Toj manastir navodno e Maski po ime ,ama vriat Kalugerki... I da ti kazam uste edna novost..Dvajca Popovi so Mnatiite so koi sedat vo Manastirot,dojdoa kaj moeto mesto da zemaat kamenja od edna stara kuca.... Koi im bea potrebni za Nivniot Manastir... No koja Higiena e be taa Higiena,,,so istite tie Valkani mantii na Gracevina,i so istite tie Mantii na Liturgija....??? Kaj be toa go imas???? Go ima kaj Vas...bez navreda ..No Vistina..Vistinata treba da se prifati... Изменето од Halid ibn Velid - 05.Февруари.2008 во 16:36 |
||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj si videl be ti maskozenski manastir a halide? moite cukundedovci bile popovi i po baba i po dedo pa ce te vodam jas vo stepance da vidis ti kakvo kupatilo imal vo 1800i nekoja i uste stoi i kupatilo i kazanica kaj se perele .a toa deka vo manastiri nema kupatila pa i obicni lud'e prestojuvaat vo manastir vo konaci mozat da ti potvrdat deka ima
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Батко!..види вака.....тоа е само твое видување....
за Lucky беше ова! Изменето од efendija - 05.Февруари.2008 во 16:11 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |