|
Вештачко оплодување: ДА или НЕ? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
Kinky
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На оние кои ме поддржуваа, да им кажам дека добивме преубаво синче кое сега има 5 месеци .Близначето, за жал, не доби шанса .Поздрав и .
Изменето од Biba_G - 21.Ноември.2008 во 21:31 |
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА.
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
Професорот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, Никако.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидете ми живи и здрави и истрајни..Многу ме израдувавте..Нека Господ драги ја види вашата срека и благослови со прекрасни деца |
|
|
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
Kinky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала за поддршката
Ние успеавме, трудни сме! Вчера на ултра звук се покажаа две минијатутни точкички, но ќе почекаме уште една недела да видиме и појасно дали се близнаци |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. Ќе бидеееее..Како Господ што е никој не е..
|
|
|
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VE MOLAM SITE STO DOAGATE NA TEMAVA NAPISETE PO NEKOJ UBAV ZBOR ZA PODDRSKA NA KYNKY.
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, зошто би мислела поинаку
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJOT STAV I MISLI GI KAZAV ;;;; NO OVA SE RABOTI SO KOJ MOZE SEKOJ OD NAS DA SE SRETNE EDEN DEN VO ZIVOTOT;;;PA TOGAS NEKA SEKOJ SE SETI NA TEMAVA I NEKA GI PROCITA SITE POSTOVI STO SE NAPISANI OVDEKA;;;MOZEBI TOGAS KE JA SVATI SERIOZNOSTA NA OVAA TEMA;;; |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви посакувам со лесно да поминете и9 на мекици да викате..
Со господ напред..Се ќе биде во ред |
|
|
|
Kinky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot sopug i jas sme momentalno vo postapka za IVF, utre pravime punkcija, a nekolku dena posle toa embrio transfer. Treba li voopsto da kazam deka sum ZA in vitroto?
Svetle, srekno! |
|
asteri
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgolemi guski u svet za SVETLE
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |