![]() |
|
Вештачко оплодување: ДА или НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
Kinky ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
На оние кои ме поддржуваа, да им кажам дека добивме преубаво синче кое сега има 5 месеци
![]() ![]() ![]() Изменето од Biba_G - 21.Ноември.2008 во 21:31 |
|
![]() |
|
MX-8441 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
ДА.
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
![]() |
|
Професорот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Не, Никако.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Бидете ми живи и здрави и истрајни..Многу ме израдувавте..Нека Господ драги ја види вашата срека и благослови со прекрасни деца ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
asteri ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
![]() |
|
Kinky ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Фала за поддршката
![]() Ние успеавме, трудни сме! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
asteri ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
VE MOLAM SITE STO DOAGATE NA TEMAVA NAPISETE PO NEKOJ UBAV ZBOR ZA PODDRSKA NA KYNKY.
|
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
да, зошто би мислела поинаку
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
MOJOT STAV I MISLI GI KAZAV ;;;; NO OVA SE RABOTI SO KOJ MOZE SEKOJ OD NAS DA SE SRETNE EDEN DEN VO ZIVOTOT;;;PA TOGAS NEKA SEKOJ SE SETI NA TEMAVA I NEKA GI PROCITA SITE POSTOVI STO SE NAPISANI OVDEKA;;;MOZEBI TOGAS KE JA SVATI SERIOZNOSTA NA OVAA TEMA;;; |
|
![]() |
|
Ви посакувам со лесно да поминете и9 на мекици да викате..
Со господ напред..Се ќе биде во ред ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mojot sopug i jas sme momentalno vo postapka za IVF, utre pravime punkcija, a nekolku dena posle toa embrio transfer. Treba li voopsto da kazam deka sum ZA in vitroto?
![]() Svetle, srekno! |
|
![]() |
|
Najgolemi guski u svet za SVETLE
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |