|
Каков крем користите? |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | ||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Momentalno koristam na Afrodita kremi
|
||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Avene
|
||
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nivea Visage Young, bye-bye spot! A btw, dali e tolku ubava Eucerin kremata bidejki mnogu ja falat? Aj nekoj sto ima iskustvo so nea, neka mi rece, bidejki od ovaa Niveata ne sum mnogu zadovolna, a sum slusnala deka Eucerin za problematicna koza pravi cudo za lugeto so bubulici i akni!
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Garnier Nutrion&Comfort.... i zadovolna sum od nea
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се што опстанало долго време, децении, значи дека навистина било добро. Ова го копристи мојата баба 30-ако не и повеќе години мислам откога постои, и навистина по нејзе се гледа дека е добро. Искуството е најголем показател дали нешто е добро или не. Сега имаме една хиперпродукција, светкави, примамливи реклами, во ред, технологијата оди напред, нови состојки...но, денес се тука утре не се. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BEAUTY MAGIC od krka,ja koristam sigurno dve godini i sum prezadovolna.Pred da pocnam da ja koristam probuvav mnogu drugi kremi ama niedna ne mi odgovarase.Sreka sto ja najdov
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Garnier
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nivea visage
|
||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Draga Irenice, zosto za zalenje mila , pa mene tie kremi mi odgovaraat.Gi koristam veke 3 godini i nemam nikakvi problemi.Epten se dobri , posebno antiridot.Vo moi godini da znaes kako lugeto izgledaat -jas sum super se drzam-se samo blagodarenie na kozmetikata i nikogas ne mozes da me vidis so nekoi dami i starki od moja generacija se sum so mladi popishulji kako tebe |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
................green line.........za suva koza i super e.............
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za zalenje si! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eclat jeunesse -dnevna i nokna i antirid od istata kolekcija za mazi , parfem sekogas blue dream od vers. ili angels ili job crven a zenava isklucivo sperma posle sex veli tuka svrsi mi nalice i se razmackuva so nea po lice ja ostava da i se isusi na lice i se mie -a da ja vidite ima lice kako 17godisna -priroden antirid
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ААААААААА,И ТИ СИ ЦАР!!!..КАКО МЕЗЕ СО ПИВО...ТАКА? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |