|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од наведените Нова од останатите HRT1, Pro Sieben, RTL
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм...имам пишано за нашиве....од овие што не се наши....
Discovery Channel, National Geogpraphic, Discovery Travel & Living .... и некои слични на нив |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој не ги сака Дискавери...но и историја...национална географија...Навистина одлични телевизии...Кај нас истражувачко новинарство сеуште има и е на прво место А1 телевизија...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zivo i...dokumentarno !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pannet
Група Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од македонските со мажот ми случајно ја откривме Едо (на екранот сои само мала буква е). Може нема квалитетна програма и слика, но бидејќи сме по филмовите, а навечер нон-стоп пуштаат филмови со одлични глумци, ја гледаме таа телевизија, за разлика од "реномираните" телевизии каде што освен серии од Ш продукција, нема ништо друго.
Од странските ги сакам сите канали на Discovery. |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене ХТВ!
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од македонските А1, а најдобра телевизија за мене е Cartoon Network и VH1.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobra e HBO
a od listata za MTV glasav (taa ima najmnogu glasa) sigurno vredi kako zlato |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kako i da e,..
...najgledanoto,..neznachi i deka e ,..najdobro!... ...osobeno so ovoj narod. ..bez sekakov "vkus"! |
|
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 100%
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da u kazesh na toj,..krstevski,..
...deka zivotot treba da bide ubav ,...ne jazikot! samo,..koj jazik ,na koj narod ,..ne e ubav? |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Медиумите
вршат атентат врз македонскиот јазик
Размислувањата на некогашните бардови на македонското презенетерство Крстевски нагласува дека македонскиот јазик е многу убав, но луѓе без дикција го расипаа. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислев да гласам ама се премислив.
Сакав да гласам за А1 ама ми текна на сите глупи емисии што ги има и на политичките препукувања што се користат за приватни цели на сопственикот. Па следна на список ми е Канал 5. Барем не ги слушам глупостите што секој ден ги читам во Време и Вечер. Има и интересни работи за гледање |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo makedonija definitifno nema telvizja kako ne vi je jasno ni progaram ni tehika ni kadar ni studija ni p od produkcija a naskoro ni tv posto nezam kako ke stavat zemski digitalni predavtleli seuste nisto ne kazuvat. Site dreba da se zatvora a janiot ni servis debelo da se pocne od koren da se oprava inace katastrofa kako ne gledate i ne uviduvate zalno ama taka e . Jas ne gledam mak tv. A inace najdobra tv e RTS definitivno BBC , RAI I TF na ovie prostori .A inaku site imat gore dole dobri nekoj naboji kako RTS definitivno BBC , RAI I TF na ovie prostori nemoze site da bidat rts ali site imat gore godle dobri tv na prvo mesto se javnite servisi kako i sto treba da bide pa potoa ako ima privati negde i nema 2 do 3 eve do 4 ne tolku mogu kako kaj nas sto e toa tolku tv.zboram za zemski tv so zeski predavteli i koceja od drzavta i koristenje na zemsko dobro ne za zatelicki i kabeski i ako i niv ne treba da gi ima tolku mogu i terba i tie da bidam dobri. samo vo mk nema se amaterizam bez progrma kako ne svakate veke ednas za zal ali taka e na celo so nasiot ni velelpen javen servis.jas ne gledam mak tv vopsto si imam satelicka.sum dal pari za originali karticki ali ne zalam barem ke vidam nesto profesionalno i sodziski nema da ostanam vo mrak.
http://www.rts.rs/ Изменето од ARTE - 05.Јули.2010 во 02:12 |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |