|
Кога силна жена ќе се заљуби |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....dusice moe komandantsko...ako, moite pretci bile vojnici i vo genot ni e da bideme poslusni...
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tebe bi te vodela za race |
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vodi me za nos kolku sakas, ljubov moja...ma za sto sakas vodi me
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e so e taka
"mazot naj ubavo se cuvstvuva" drn drn
em saka sposobna zena pokraj sebe ama ne moze da se sooci so toa
aj definirajte se sto sakate
ili ke imate pokraj sebe nekoj ramnopraven na vas
ili nekoja flegma "koja ke ve uspokojuva"
i ke dozvoli da ja vodite( za nos)
|
||
apce
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..f**k hell, I ain't afraid of no woman...dve nek se ke gi zauzdam garant po moe da e...inache da sho da praat koa cel vek gi vikale nivnite roditeli sine i sea gi vikaat taka, posho nemale sinoi...losh film sekako...i taka puno e skopjevo so zeni...4 : 1...eeeeeeeeeeeejjj, interventen uvoz na mashko e potreben...raspishujte kvoti...bez davachki nek bide toa...ke ostanat prchlite Skopski bez takvoto...ja neznam stvarno zasho ima dignati tolku curi u skopje koa em se shuti em bodat em ne se u pozicija da se ponashaat taka, mesto da se fini i skromni u ponshanje oni skokat...a kaj...u propast garant... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf sigurno za dzingle bel dyingle bell kje ti kupi
naj naj najubavi
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
он ми ги купува... не се големи тајни бе анакин камо сите да имаат тајни како мене |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za sve** te znae kolku trosis
hehehhehehehehehehe
priznaj sepak imate tajni
zdravo vlecko
Изменето од anakin - 19.Декември.2006 во 12:57 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една работа да ти кажам... Финансиската состојба треба и на двајцата да им е јасна... Кај нас пошто и двајцата сме онлајн банкинг и онлајн пристап до нашите конта имаме а и пасвордите не си ги криеме, во секој момент се знае колку имаме... Прва работа што направи маж ми кога се земавме е тоа што ми даде полномоштво на неговото конто, а и претходно јас ја користев неговата картица за вадење пари за јадење итн... Нормално свесни сме и двајцата дека не смееме без цент да се оставиме плус тоа и двајцата сме македонци и не дај Боже нешто на нашите да им се случи, мораме во секој момент да имаме пари за пат... Се што е над таа минимална сума што треба да ја имаме ја трошиме по договор и за работи што имаат приоритет.. дали е кола, или друго нешто... |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bese muabetot za perenje alista ili usisavanje. Vo kraen slucaj imas masini i ciganki. :)
Mislev za pokriticni dilemi, na primer da se dadat 20.000 evra za nova kola ili ne. Kako i da e, ne' ima vo site formi i golemini... Eden fakt se provlekuva nezabelezan... deka sekoja zaednica(od bilo koj tip) so zaednicka cel i vizija krahira bez konsolidirano vodstvo. Изменето од sensei - 19.Декември.2006 во 12:43 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако мирот и тишината се банални, што ќе правиш против баналноста? Ќе развикуваш колку е прљаво, со прашина, неиспрани алишта? Рчки за кавга се наоѓаат и кога се е под конец... На крај краеви... ДОМА СУМ... не мора и дома под стрес да бидам... ниту пак некому стресови да му правам.... |
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dogovor kukja gradi, komanduvanjeto samo na edniot epoleti mu stava na ramo na drugiot frustracii
|
||
Motivation is game in my hands
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK, fino se izvadi, ja smeni temata i go izbanalizira muabetot
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |