![]() |
|
ИЛУЗИОНИЗАМ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne samo mi kazuvale lugje od ,,oficijalniot,, islam --deka
postoi takov ritual konkretno zapisan vo knigata ---,, prorokova
medicina,, . proveri.
mislam deka ja znaes knigata! sakav samo objasnuvanje--- za ritualot bidejki i mene mi bese mnogu cuden! |
|
![]() |
|
vd ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
aladin, ова ми е чудно, зошто воопшто бараш објаснување за тоа од Кхалифах? Што е тоа? Да не си ги помешал работите со нешто што неспаѓа во исламот? Respect. |
|
![]() |
|
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
zosto se cudite toa se normalni ,,moznosti,,
a kalefahh molm te objasni mi go toa so pustanje krv -od vratot i gorenjeto na istata so molitva--- kako toa funkcionira? |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Pa i jas mislev na nego i tie kako nego, jas voopsto ne mislam deka toa se opticki trikovi... pred tolku mnogu narod, da letas, da pominuvas preku kineski zid, da minuva secilo niz tebe i da go odvojat teloto na dve ne mi lici na ni najmalku na trik ovde ima zamesno prsti nekoj drug...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
site cuda vistinski
se od lugjeto ne biva za cuda |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Ne sekogas cudata sto se vrsat se od Boga....
Svetoto pismo isto taka znae da go citira i gjavolot ama za svoi celi...za pogubuvawe na dusite nashi..
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Jas zboruvam za koperfild
|
|
![]() |
|
vd ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Nela Bella, имам еден другар , АТЕИСТ, тој многу добри објаснувања ми даде еден ден во врска со овие работи
![]() Ќе го видам, ќе го праша, па ќе ви пренесам, ОК? Иначе, Кхалифах не лечи сам по себе, тоа Господ го прави! Знаете, како што го правел тоа Исус, лечел тој односно не бил тој туку тоа го Правел Господ со молба на Исус! Значи, Исус го молел и тој му ги исполнувал молбите. Благодарам. |
|
![]() |
|
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Nella sekoj koj go poznava Quranot i iskreno veruva vo nego moze da leci so Quran.Ne treba da zavrsis nekoj k*rs za toa .Edinstveno ti e potrebeno cvrsto veruvanje deka Allah e moken se da stori.
-----------------------------------------------------
nindza sto se odnesuva do Koperfild imase ednas emisija kako gi pravele trikovite i deka nema nikakva magija.No jas ne zboruvam samo za Koperfild nego fakt e deka takvi raboti ima.Jas licno sum videl
![]() |
|
![]() |
|
Nindza..!! I koga leta e tric a....?
a logikata ne e sekogas zdrava....prava....?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
So zdrava logika ...toa e trik nisto poveke
|
|
![]() |
|
So sto gi potkrepuvas tvoite tvrdewa nindza?
|
|
![]() |
|
Khaleefah dali sebe si se smetas za iscelitel? Изменето од ACELERA - 07.Ноември.2007 во 13:03 |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Koperfild pravi opticki iluzii ne e satanist
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |