IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ИЛУЗИОНИЗАМ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЛУЗИОНИЗАМ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака Обратен редослед
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:23
ne samo mi kazuvale lugje od ,,oficijalniot,,   islam --deka postoi takov ritual konkretno zapisan vo knigata ---,,  prorokova medicina,,  . proveri.
mislam deka ja znaes knigata!
sakav samo objasnuvanje--- za ritualot bidejki i mene mi bese mnogu cuden!
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:14
Originally posted by aladin aladin напиша:

zosto se cudite toa se normalni ,,moznosti,,
a kalefahh  molm te objasni mi go toa so pustanje krv -od vratot i gorenjeto na istata so molitva---
kako toa funkcionira?

aladin, ова ми е чудно, зошто воопшто бараш објаснување за тоа од Кхалифах? Што е тоа? Да не си ги помешал работите со нешто што неспаѓа во исламот?
Respect.

Кон врв
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:04
zosto se cudite toa se normalni ,,moznosti,,
a kalefahh  molm te objasni mi go toa so pustanje krv -od vratot i gorenjeto na istata so molitva---
kako toa funkcionira?
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 21:53
Originally posted by nindza nindza напиша:

Jas zboruvam za koperfild

Pa i jas mislev na nego i tie kako nego, jas voopsto ne mislam deka toa se opticki trikovi... pred tolku mnogu narod, da letas, da pominuvas preku kineski zid, da minuva secilo niz tebe i da go odvojat teloto na dve ne mi lici na ni najmalku na trik ovde ima zamesno prsti nekoj drug...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:53
site cuda vistinski
se od lugjeto
ne biva za cuda

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:48
Ne sekogas cudata sto se vrsat se od Boga....

Svetoto pismo isto taka znae da go citira i gjavolot ama za svoi celi...za pogubuvawe na dusite nashi..
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:41
Jas zboruvam za koperfild
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:22
Nela Bella, имам еден другар , АТЕИСТ, тој многу добри објаснувања ми даде еден ден во врска со овие работи Smile
Ќе го видам, ќе го праша, па ќе ви пренесам, ОК?
Иначе, Кхалифах не лечи сам по себе, тоа Господ го прави! Знаете, како што го правел тоа Исус, лечел тој односно не бил тој туку тоа го Правел Господ со молба на  Исус! Значи, Исус го молел и тој му ги исполнувал молбите.
Благодарам.

Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:09
Nella sekoj koj go poznava Quranot i iskreno veruva vo nego moze da  leci so Quran.Ne  treba da  zavrsis nekoj k*rs za  toa .Edinstveno ti e potrebeno cvrsto veruvanje deka Allah e moken se  da  stori.
-----------------------------------------------------
nindza sto se odnesuva do Koperfild imase  ednas emisija kako gi pravele trikovite i deka nema nikakva magija.No jas ne zboruvam samo za Koperfild nego fakt e  deka takvi raboti ima.Jas  licno sum videl Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:08

So zdrava logika ...toa e trik nisto poveke

Nindza..!! I koga leta e tric a....?

a logikata ne e sekogas zdrava....prava....? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:55
So zdrava logika ...toa e trik nisto poveke
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:05

Koperfild pravi opticki iluzii ne e satanist 

So sto gi potkrepuvas tvoite tvrdewa nindza?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:02
 Khaleefah dali sebe si se smetas za iscelitel?

Изменето од ACELERA - 07.Ноември.2007 во 13:03
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 16:47
Koperfild pravi opticki iluzii ne e satanist 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.