![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 37> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cel den ke go minam vo seks i ne se banjam
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Bi urgirala da mi se dodadat uste !!!
Stom se znae deka samo uste eden den , togas toa go znae samo nadprirodnata sila da ne recam gospod ........e togas ke trazam uste da mi se dodadat ......pa tie da se pomnozat i taka.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
Јас па велам Жените не пијат само вени сечат епа повели Анѓелинке да се зајдеме со алкохол вино,вотка,лоза тоа ми е дијагноза све додека ке бидам жив ке сум алкопозитив тоа ти е божиј дар да бидеш алкохоличар и празник ке си прославиме или ти валентино ке го тераш ![]() ![]() Изменето од DAC23 - 13.Февруари.2009 во 16:37 |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Прв пат во животот ќе одам до Атина,да му ги искажам моите топли чувства на некои личности.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 13.Февруари.2009 во 13:55 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
|
Ќе речам, ебаго, тоа е...ќе го земам шалот Вардар, ќе го врзам на десна рака како и секогаш, Македонското знаме до мене и веројатно ќе чепкам на компљуктор нешто или ќе седнам со другарите да ја слушнеме Бисер Балкански уште еднаш
![]() ![]() |
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ми ја зеде мислата ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
"jos jedan dan zivota jos jednu casu mi dajte vi jer ja sutra nisam svama jer sutra umrecu ja",znaci dajte mi casu a jas sam ke vidam so sto ke ja polnam uste toj den ke si umram od alkohol nema da dadam da dojde utre
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
pa romite ziveat od den za den,
satoa i znaat da se smeat poveke od nekoj sto misli deka ke zivee uste 30 godini |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
ZBUNET
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ne be ne ne e normalen
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa kako ke mi dojde inaku na pogreb, pred umiranje da i sepnam kade sum ja skril mackata. Pa greota sum, neka ima koj sveka da zapali
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
go cuv go cuv samo ne znam zaso ja saka nea....
![]() ![]() Изменето од blueprayer - 24.Јануари.2009 во 13:38 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
hahahah, samo ako te cue blueprayer , ke vidis ti ![]() |
||
![]() |
||
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
|
ko ke sum imala test po mate.m togas sum imala samo eden den....hahahahahaha
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |