![]() |
|
Дали...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 15:03 |
|
![]() |
|
![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 15:03 |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
so vrska kako bez vrska \
kabel e resenieto iskrenosta po potreba ide toa e kabelska imas a nemas sto ti zanm nacional geografic ili mtv ili stara dobra porka :)
za pocit so pocit\
|
|
![]() |
|
teddy bear ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Sarkazam?Ironija?Sounds familiar?
Inace konkretno za temava ne mislev deka ocekuvam da mi siminja zvezdi i da me pravi budala...Jbg ne sum kreten pa da ne prepoznaam koga nekoj mi prodava topla voda...
Sakav da kazam deka ako sme brutalno iskreni onda se gubi celata "idilicnost"...Ipak grubata realsnosta retko e prijatna,pa ni treba nekoe "begstvo"...A ako dodavanjeto na razni "vozviseni" epiteti na ona sto u sustina e samo nagonska,sirova telesna vrska ne e begstvo od realnosta onda ne znam sto e...
I koga ke najdam barem eden sto ima podolgo vreme vrska u koja i dvajcata se krajno iskreni,onda ke go smenam mislenjeto!
|
|
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa ima nesto tuka a bear so kje kaze?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
LJUBOVTA E STVORENA PORADI LJUBOV
A NE PORADI LAZNI EMOCII |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ene dve interesni razmisluvanja
pojma nemam koe e ispravno aj da ja resime dilemata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
teddy bear ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Ej thanks za ideata...A ja pa se cudam zoso do sea ne mi idea vrskite...Znaci u zigolo e spasot
![]() |
|
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:49 |
|
![]() |
|
Nemam potreba od apsolutna iskrenost u vrska...Taka brzo se gubi drazta i realnosta te "vraka na zemja".
Sakam da znae da mi go kaze ona sto sakam da go slusnam.
|
|
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa i toa se jade ama ako te macat tie sitnici ce bides primorana da gi kazes na nekomu a pak da zavisat ili da se u vrska so tvojot partner tie sitnici bolje so nego da gi razotkries prvo:)
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
За тоа и јас зборам де... Не зборам за неискреност... Туку, ај кажете
на што ќе личи врската ако све што мислиш, све што ти пројде низ глава,
све да му кажеш на партнерот... Не иде... Може погрешно да те сфати, да
ти се наљути и да те откачи за глупост... И не зборам за некои важни
работи туку за некои ситници што нејќеш да ги знае никој друг освен ти,
да си ги чуваш само за тебе....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Јас сум дефинитивно за искреност во врска, пред се останато. Но, има некои работи кои треба да си ги зачуваме само за себе, тоа се ситници, некои чисти глупости кои можат да бидат погрешно сфатени од страна на партнерот и да се уништи врската за ништо. Врската се гради врз доверба, тоа сигурно, но сепак има некои работи кои треба да ги преќутиме..
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ama delfinco... nie ne zboruvame za neiskrenost... tuku nesto da si kries samo za sebe. mislam ako si neiskren go/ja lazis... ama vaka nie ne lazime, samo kazuvame sto bi bilo podobro vo nekoi situacii
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |