|
Стравови/фобии |
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Автор | ||||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mislam deka vo posledno vreme zenite pocnaa da se svestuvaat ..e nekoi de ..ama e mn glupavo i sum popagala na mnogu takvi situaci ajde ne se zemam sebe si za primer.. pr.cela vecer vo bar ke gledash nekogo osekash nekakvi iskri i nishto na toa ostanuva duri ne se ni zapoznavate ..mozebi e zaradi stravot od otkaz no samo ke kazam deka sme site chovechki sushtestva i deka nema sovrshenost.. |
||||
If you are reading this, get a life!
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zatoa shto ubavinata chesto pati tolku obzema emotivno, shto znae prosto da paralizira. Chovek ednostavno se chuvstvuva hipnotiziran, pa ja vozvelichuva ubavinata do stratosferski visochini i se samosogleduva kako nishtozhen vo sporedba so nea.
Od tamu ne mu preostanuva nishto drugo, tuku da se plashi deka dokolku prijde poseriozno na taa ubavina, najverojatno nema da ja zasluzhi, pa kje ja izgubi duri i kako obichen nabljuduvach. Stravot oti duri i ako ja pridobie deka mozhebi nema da odgovori soodvetno na taa bozhenstvenost ednostavno znae da gi minira site vistinski kvaliteti kaj chovekot. Navistina, ne znam zoshto mazhite chuvstvuvaat taka, no toa e toa... da znaat zhenite kakva sila im dal Bog so nivnata ubavina i zhenstvenost, bi gi vrtele mazhite okolu maliot prst. Dobro e shto ne se svesni za toa. |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Калигинефобија - страв од убави жени (мислам дека повеќето мажи ја имаат оваа фобија) a zoshto moze li nekoj da mi objasni zoshto mazite imaat strav od ubavi zeni? |
||||
If you are reading this, get a life!
|
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Авто-фанатик??? |
||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ТРАНСПИЛОФОБИЈА - страв да раѓаш
од ова имам ненормално страв |
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фобофобија - страв од страв или страв од развивање на фобии |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Гамофобија - страв од брак
ауауауау |
||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ниски деца додека трчкаат наоколу , или кучиња.
Цело време се плашам дека ќе ги згазнам... |
||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Скопофобија - страв да се изгледа смешно во очите на другите луѓе
|
||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од забар не ама од болката да(ама за тоа има лек)
А од овие другите работи се плашам од инсекти |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...
Неоснован страв што некои луѓе го чувствуваат во извесни околности. Тоа е невротично нарушување, чии симптоми се постојан страв во одредени ситуации, од настани или предмети, што го отежнуваат нормалното функционирање во општеството. Околу 10% од луѓето имаат фобии...
Коумпоунофобија - страв од копчиња (кај некои луѓе стравот од копчиња е толку голем страв што дури не можат да бидат во иста просторија со луѓе што на својата облека имаат копчиња) Арахибутирофобија - страв од бактерии (а, некои извори велат дека ова е страв од путер од кикирики) Еуфобија - страв од добри вести (бидејќи ако има добри вести, тогаш веднаш ќе се појават и лоши) Калигинефобија - страв од убави жени (мислам дека повеќето мажи ја имаат оваа фобија) Фобофобија - страв од страв или страв од развивање на фобии Скопофобија - страв да се изгледа смешно во очите на другите луѓе Аблутофобија - страв од миење и бањање Амаксофобија - страв од управување автомобил Гамофобија - страв од брак Гефирофобија - страв од минување преку мостови или преку вода. |
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се ежам од порцелански кукли.
|
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |