|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 34567 84> |
Автор | |
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те следи, нели?
koj? - прашај се? самоубиство? - само човек, може да смисли такво нешто.. кога го бара "семето" на среќата, надвор некаде - во друг,а или друго нешто... да не спомнувам повторно "лукавиот" https://www.youtube.com/watch?v=kV_Y_dfeutU |
|
едно е - не се две
|
|
Martin87
Група Регистриран: 05.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...право на избор
...не е баш така лесно да се излезе од ништавилото на секојдневието |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тревата во сеседниот двор секогаш е позелена од онаа сопствената.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzabe,ne e za nego...
a za drugoto i ovde nanazad nekoja strana kolku me drzi pamet imav napisano edno upatstvo....kolku za informacija. ..i ne da odis od forumov....begaj od drzavava.site krizasi taka pravat....ako ne ke se macis kako mene so godini...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И таа минуваше низ некој сличен период како тебе ...
Само една работа можам да ти кажам а тоа е дека е потребна храброст за да живееш, најди ја!
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Martin87
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako ostanes ovde sam ke si presudis.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Martin87
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Мартин ти не зезаш овде а...па како сакаш да си умриш природно кога не си во врска али брак ??
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од каде? - Потребата да пишуваш овде? Не е грев!... - Глупост е! пс. хаику коментар Изменето од outlook123 - 15.Декември.2014 во 16:38 |
|
едно е - не се две
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Старата вистина вели - светот е како огледало, тој е нашата рефлексија во него. Затоа, смени се себе си за да го смениш светот.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Martin87
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи знам дека самоубиството е грев, поише би сакал наскоро во наредниве 1-2 години да си умрам од природни причини. Од моето постоење никој нема фајде, туку само зијан. Веке неколку години немам пријатели а во врска не сум бил 12 години. Надвор се шетам како зомби и доста ми е веќе.
Ах, Смрт..... каде си? Со години те викам ама изгледа и ти ме избегаваш како и сите други |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |