|
Буце или слим???? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ja Ester Djula .... miss fitness .. prvo na evropa ... i potoa miss fitness na svetot ... izbrana vo Las Vegas .... posle 2000 godina ... ne ja pamtam tocno godinata ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so 5 % za miss fitness ... pred nekolku godini bev vo drustvo so miss fitness na svetot Ester Djula , madjarica ... tri dena se druzevme ... jadese salati ... bez sol i maslo ... pilesko ... ja vadese kozata ... i so salfeta go upivase mrsnoto ... isto i so riba pastrmka ... kozata ja frla ... i so salfetka upiva ... ke vidam ako ja imam na slika ke ja krenam ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5% , a ne 90%.....se sl*gam
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak zenata treba da ima oblini ... za miss fitness se bara da ima 5 % masti ... prema moe mislenje ... slabite zeni se kleti .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak najubavo za oko e skladno telo, plus ubava glava, pa nasmevka na lice, vistinski praznik za dusa i za srce.....
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam zosto ... ama slabite zeni mi izgledaat kako da se kleti .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sea da ne preteruvame..... |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A znaci ti site gi ostavas bez zborovi auuu
Ok barem jas ke te pofalam
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e tuka moze da ti kazam deka ne si prva...... |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neam zborovi
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum ekstra decko.....izgledot ne mi e biten, biten e covekot |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ti si ekstra decko!!! Karakter u pitanje a??
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |