IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Фатална Привлечност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фатална Привлечност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака Обратен редослед
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:57
Originally posted by Kockar Kockar напиша:

Normalno ne od tebe ..barem se nadevam deka ne bese ti Dead

а нееее... Не мавам јас шамари.. друга ќе да била LOLLOLLOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:57

Da ne ima i nesto povekje??LOLLOLLOL

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:55

I toa bas od devojka po ime Natalija :)Star

LOL Ауууу, незгодни имиња, а тек типки..
Не било лошо сигурно до толку... Ако фатално си се занесол, па и не си го осетил шамарот толку вредел а? Shocked
LOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:53
ama sepak ubvo e taka ako se zatrcasLOLWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:51

Rezime na site ni se slucila fatalna privlecnost ...se nadevam kaj vas ne bila bas fatalna ...posto kaj mene bese ...jadov slakanicaCry LOL

аууууу толку Фатално било тоа LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:51

Znam ...no sekogas sum se borel za demokratija sekoj,a da si kaze ona sto saka...tesko e da se najde covek vo realnosta koj bi gi islusal nasite ,problemi,frustracii,radosti....ovaj forum  e nesto kako eliksir na covekovata dusa...zatoa dozvoli ni na nas obicnive smrtnici da uzivame vo toplite vodi na ovaj sanatorium Smile

Blagodaram sto ne tipuvas na mene ...zafrknat tip sum ...dosega site sum gi zeznal na talonce Wink

Затоа постојат пријатели виртуелни природни релни секој има време за ислушување...Нели?
Еликсирот не ви го земав душичко, смртник сум и јас обичен...Но сепак позитивен ..Убаво е чувството од сите проблеми, досада и така натаму да прочиташ убав нежен збор, кој може да ти ја наполни душата и да ти направи малку подобро да се чувствуваш понекогаш..Embarrassed
Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:49
Normalno ne od tebe ..barem se nadevam deka ne bese ti Dead
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:48
Знаеш, баш ми е гајле дали ќе се вреѓа некој од ник или збор на форумов..LOL
Не сакам да читам глупости, не поготово на љубов ни еден мајни тини навредлив и невклусен збор..
Комплекси дома..

Баш сега размислувам кога последен пат онака фатално се привлеков LOLLOLLOL
Тоа ти е налик на пеперутки онака залетани...а можеби и би ги сврстила и како останување во секунда без збор..
Кога ќе размислам имам многу така фатални испади, што ми е доказ дека сме убав народ LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:48
I toa bas od devojka po ime Natalija :)Star
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:47
Rezime na site ni se slucila fatalna privlecnost ...se nadevam kaj vas ne bila bas fatalna ...posto kaj mene bese ...jadov slakanicaCry LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:45
Znam ...no sekogas sum se borel za demokratija sekoj,a da si kaze ona sto saka...tesko e da se najde covek vo realnosta koj bi gi islusal nasite ,problemi,frustracii,radosti....ovaj forum  e nesto kako eliksir na covekovata dusa...zatoa dozvoli ni na nas obicnive smrtnici da uzivame vo toplite vodi na ovaj sanatorium Smile

Blagodaram sto ne tipuvas na mene ...zafrknat tip sum ...dosega site sum gi zeznal na talonce Wink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:45
koj  e za vregjanje  bzcelno si go trosi vremeto nikoj mislam ne e budala da se navredi od nekoj nik na forumLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:43
Да се изјаснам околу темава LOLLOL

Ми се случила магнетна не фатална привлечност..LOLLOL
Она поглед и како на цртанине со магнет вввуууп и мислиш готово она ќе се залепиш до типот...
Интересно чувство многу..
Наеднаш она се хипнотизираш, почнува срце да ти лупа и идеш само со полузината уста..каков е типов Wacko грабнеш бегаш LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:41
Не типував на тебе бејб..LOLLOLEmbarrassed
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.