![]() |
|
Дали сте имале секс со....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ja rabotam momentalno so 4 crnkinji...Ednata e od Etiopija, drugata e od Barbados, tretata e od USA a chetvrtata e od Liberija...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Јас сеуште не сум но би сакал со некоја мулатка или по можност Бразилка
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
не, сеуште не сум имала секс со црнец, па ни со црнкиња
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
eee da mi eden crnecki
nema sto nema da pravam
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ааа тетовиран и ти ли си со црн тен бе?
![]() Сепак јас не би со црнец некако голема разлика ми е тоа до мојот бел тен башка и знам дека само за џабе се фалат а всушност се работело за сантим -два
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
eh sea i ti nemoj taka mi brukas tenot
![]() ![]() ![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Nikad be ni so covek so crn ten a kamo li pa tooolkava nijansa + Od Konopiste nekoj a???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не сум, а дали би, незнам....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
mozebi so nekoja tretlesta ciclesta i eblesta crnkinja
![]() ![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
nekoja raspolozliva egzibistticki nastroena so raspolozliva vitkost na teloto da ne saka varvarion "praistoriski covek"
![]() ![]() ![]() ![]() da probate
![]() ![]() inace moze da vi dogovori za nekoja crnccuga + kako dodatok ako ne ste zadovoleni
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
pa tuka nema bas nekoi belki,pa moram samo u crnki a i ne se losi,duri i mozam da kazam deka se nogo dobri ,tie so znaat so praat |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
kako tinejgerka
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
Caligula ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
![]() |
|
http://www.myspace.com/boldrik
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Se srekavam ovde so niv sekoj den,nemam problem da razgovaram so niv i da se druzam,ama sex nema da imam.Si sakam jas nashe,belo ubavo
![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |