![]() |
|
На кои/колку македонски форуми учествуваш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | |
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас на овој сум нов член на кајгана,сркај,365...
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
na ovoj
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
на овој само
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
леле исти како менеееееее |
|
![]() |
|
Е тука не си баш во право на кајгана ептен е закон |
|
![]() |
|
Јас открив еден многу убав нов форум ама нема уште членови така пишува и сега незнам дали да се регистрирам дали не.
тоа е форумот ако сакате дојдете инаку не се ни регистрирам кој ќе ми одговара на темите ![]() www.muabet.aforumfree.com Изменето од ВАЖНА - 13.Јануари.2009 во 10:28 |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
forum.idividi.com.mk
forum.kajgana.com build.mk forum.marifet.com.mk seriimk.forumakers.com/forum.htm Открилика тие ![]() А единствен немакедонски кај што сум е forum.hr |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Dzirkam na Kajgana ama mi se smaci od vulgarnosti na komentarite...pa duri ima i od nekoi moderatorite i administratorite...pcosti pa pa paaa... Verojatno koncepcijata i zamislata na forumot kako "najmasoven i najliberalen" im go dozvoluva toa... Na Motika odam zaradi smeshnite klipovi...a moram da iskazam zadovolstvo...Idividi mi e moj...doma...najpristroen...naj pozitivni clenovi...pa duri i na politika
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...nerealno e da se izjavue deka sme na eden forum samo, isto kao sho e nerealno da se prai nekoj gazda na eterot, eterot e zamislen kao slobodna zona forumite se mesto kaj sho se pishue slobodno, a pravilata za represija se samo volja na podkupcite na vremenski del na eterot ili kiradzii na netot, i tuka e jasno odavna toa...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ovoj mi e prv i posleden
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ako te banirat mnogu kje lutas i kje najdes i nema da se cudis
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A ima i drugi ?
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...sekade
![]() |
|
![]() |
|
tvmacedonia ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
angeli,tv macedonia,idividi.
|
|
TVMACEDONIA.FORUMAKERS.COM
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |