IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 29>
Автор
Порака Обратен редослед
golemiot covek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Декември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај golemiot covek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 19:17
daj lujge stvarno ne se zsezajte.a sto ako premnogo ja sakas tipkata i toa ti se se sluci,znaci premnogu da ja sakas so ne mozes da se zamislis bez nea.sto togas ako ja fatis na delo ,kako treba da postapis???>
Кон врв
golemiot covek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Декември.2009
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај golemiot covek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 19:15
Originally posted by Dana Dana напиша:

Torta ne e isto sto i cuvstvata vo edna vrska.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 15:32
togas ke bidi minato vo mojot zivot
Кон врв
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 11:43
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 11:22
.ma  zarem  treba li motiv za da izneveris  nekogo.............neeeeeeee..............situacija........samo nisto drugo............
.......a i da go fatam na delo.....nema nisto da mu napravam....ke se iznerviram da ne vikam ne.....ama boze moj..............ke go ostavam.....neka uziva covekot..............
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 10:46
Osven toa shto toj za mene kje bide istorija,kje se zaprasham i koj bil motivot toj da go napravi toa.
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 00:36
Па ништо нема да и направам, само ќе и го скратам задоволството да ме гледа во остатокот од нејзиниот живот
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 00:34
Kastracija???? збунетостплазењеплазењеплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 01:05
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

.. milo za drago ..... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

oko za oko , zab za zab

ovaa filozofija go ostava celiot svet slep (GANDI mislam deka bese)

mislam deka postojat drugi podobri resenija za ovoj problem
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:49
.. milo za drago ..... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 17:40
Originally posted by smizla smizla напиша:

ШТО И ДА НАПРАВИШ ЏАБЕЕЕЕ ...

Pa i ne e bas dzabe ako go udris ubavo po dzebot
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 17:39
Originally posted by zaguben zaguben напиша:

Da mu ja zapalis kolata
DA MU GO OTRUES kuceto

Toa obavezno
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 15:35
ne mozam da preciziram na ova prasanje,neznam sto bi napravila ,a edno ke znam da kako sujeta ke bidam povredena.
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 15:14
dobro prasanje ama dali postoi vistinski odgovor
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.