IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 23>
Автор
Порака Обратен редослед
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 16:24
Преку к** ако е сиромашен.
Ќе се глеаме у парк. Клупи се бесплатни.   
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 19:34
никогаш не сум ги делела луѓето на тој начин, така и во врска со дечковците тоа најмалку ме интересирало, има многу други побитни работи отколку неговата материјална состојбанамигнување
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
goran8 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 08:15
i najgolemata ljubov vo siromastija ke iscezne. od licno iskustvo go kazuvam,veruvajte. so prazen stomak ljubov ne se pravi.jas bev siromav i mojata "ljubov" posiromasna od mene. sto se sluci,, sretnav dobrosituirana koja me (stipendirase) vo sekoj pogled. a ljubovta po sakanata iscezna poradi finansiite. sega sum bez ljubov no .....dobro obrazovan i situiran.
P.S.
tesko na siromasnite. moraat da zrtvuvaat nesto da stignat nekade
Кон врв
nenaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јуни.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 13:22
siromastijata ja ubiva i najgolemata ljubov ......pred nekolku godini go cekav princot na beliot konj no dojde samo konjot a princot ispadnal nekade popat....
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2009 во 22:08
нека нема пари,само нека остане ваков ко што е досега...мене тоа ми е доволно
а парите... ...понекогаш не се доволни за да бидеме среќни
Знам многу такви врски каде партнерите имаат различна ,,длабочина на џебовите,, и ми се чини дека добро се сложуваат...така да сосема ми се нормални таквите врски
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2009 во 00:49
a ako e siromasna ..nek e samo fina
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2009 во 00:47
да ме сака, тоа е најважното!
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 00:01
Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Зошто да не, би можел...
Би сакал да напишам една лична ситуација-
Јас живеам во семејство со месечни примања, ништо не ми е скратено, се ми е задоволено и без некаков проблем. Бев во врска со девојче кое имаше отприлика 5 пати подобра економска ситуација, не постоеше никаков пробле, не беше многу расфрлана со парите, но сепак имало некои моменти кога сум се запрашувал зошто и јас немам слична ситуација како нејзината, зошто ги немам нејзините можности, зошто да сум помалку ама немаше никаков по сериозен проблем...
Врската ни беше многу успешна (сепак зависи од љубовта)!

преубаво напишано...навистина знам дека постои таква љубов(од лично искуство) и неможам да ги разберам луѓево кога ќе речат дека парите се МНОГУ ВАЖЕН ДЕЛ во врската...ма ајде...живи глупости
Кон врв
dimov.boris Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimov.boris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 13:06
.....

Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:02
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 10:05
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Ja pak sakam otprilika 30 godisna zena so 2 decinja i eden kup pari голема%20насмевка

e ke te bole meo плазење
apce
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 07:42
Pred se da ima pamet, a posle neka e i mlad i ubav.....ubavinata ne doagja od pozadi, tuku od vnatre. Ako ima pamet, ke ima i pari. Nikoj pameten ne ostanal so prazen djeb. Sto ako nekoj ima pari a se ponasa sprema mene ko gjubre!? Taka da temava pagja u voda..
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 05:44
Se zezav so postot pogore....
Sakam mlada i ubava devojka do 8 god postara ili do 2 god pomala ama da ne mi gi vadi dzigerite.... A parite sami ke dojdat... Malu taa malu jas...среќа

I se razbira ili 1 dete ili bliznaci.среќа

Изменето од Omar - 23.Јуни.2009 во 05:45
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 05:37
Ja pak sakam otprilika 30 godisna zena so 2 decinja i eden kup pari голема%20насмевка
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 23:46
Sakam edna bogata baba so mnooogu pari, koli, kuki, stanovi... Da mi prepise se i da ja kaput.... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,282 секунди.