|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преку к** ако е сиромашен.
Ќе се глеаме у парк. Клупи се бесплатни. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не сум ги делела луѓето на тој начин, така и во врска со дечковците тоа најмалку ме интересирало, има многу други побитни работи отколку неговата материјална состојба
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
goran8
Нов член Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i najgolemata ljubov vo siromastija ke iscezne. od licno iskustvo go kazuvam,veruvajte. so prazen stomak ljubov ne se pravi.jas bev siromav i mojata "ljubov" posiromasna od mene. sto se sluci,, sretnav dobrosituirana koja me (stipendirase) vo sekoj pogled. a ljubovta po sakanata iscezna poradi finansiite. sega sum bez ljubov no .....dobro obrazovan i situiran.
P.S. tesko na siromasnite. moraat da zrtvuvaat nesto da stignat nekade |
|
nenaa
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siromastijata ja ubiva i najgolemata ljubov ......pred nekolku godini go cekav princot na beliot konj no dojde samo konjot a princot ispadnal nekade popat....
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека нема пари,само нека остане ваков ко што е досега...мене тоа ми е доволно
а парите... ...понекогаш не се доволни за да бидеме среќни Знам многу такви врски каде партнерите имаат различна ,,длабочина на џебовите,, и ми се чини дека добро се сложуваат...така да сосема ми се нормални таквите врски |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako e siromasna ..nek e samo fina
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ме сака, тоа е најважното!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
преубаво напишано...навистина знам дека постои таква љубов(од лично искуство) и неможам да ги разберам луѓево кога ќе речат дека парите се МНОГУ ВАЖЕН ДЕЛ во врската...ма ајде...живи глупости |
|
dimov.boris
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....
Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:02 |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ke te bole meo
|
|
apce
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred se da ima pamet, a posle neka e i mlad i ubav.....ubavinata ne doagja od pozadi, tuku od vnatre. Ako ima pamet, ke ima i pari. Nikoj pameten ne ostanal so prazen djeb. Sto ako nekoj ima pari a se ponasa sprema mene ko gjubre!? Taka da temava pagja u voda..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zezav so postot pogore....
Sakam mlada i ubava devojka do 8 god postara ili do 2 god pomala ama da ne mi gi vadi dzigerite.... A parite sami ke dojdat... Malu taa malu jas... I se razbira ili 1 dete ili bliznaci. Изменето од Omar - 23.Јуни.2009 во 05:45 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja pak sakam otprilika 30 godisna zena so 2 decinja i eden kup pari
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam edna bogata baba so mnooogu pari, koli, kuki, stanovi... Da mi prepise se i da ja kaput....
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |